03:50:24 24.09.2018
 
Stiri

După vizita lui Dodon la Moscova, Federația Rusă a făcut primul pas OFICIAL privind recunoașterea Transnistriei?

Politică 27.01.2017 17:58 Vizualizări3138 Autor: Ziarul National
După vizita lui Dodon la Moscova, Federația Rusă a făcut primul pas OFICIAL privind recunoașterea Transnistriei?

În Federația Rusă a fost deschisă prima reprezentanță a Transnistriei, care ar avea scopul de a acorda suport „cetățenilor republicii, care locuiesc temporar sau se află pentru perioade scurte pe teritoriul Rusiei”, se arată într-un comunicat de presă al instituției conduse de liderul nerecunoscut de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Aflat într-o vizită de lucru la Moscova, la puțin timp după vizita oficială a președintelui R. Moldova, Igor Dodon, în Federația Rusă, liderul de la Tiraspol s-a întâlnit cu angajații reprezentanței care s-a deschis acolo.

Krasnoselski a stabilit prioritățile activității acesteia, inclusiv colaborarea cu Duma rusă și alte organe de stat din Federația Rusă. De asemenea, reprezentanța Transnistriei la Moscova va avea misiunea de a dezvolta relațiile economice între cele două părți.

„Prioritățile noastre sunt foarte serioase. Urmează ca noi, chiar dacă nu de la zero, să restabilim acele legături, baza cărora ai fost puse cu mulți ani în urmă. Aceste legături se referă în primul rând la organele executive, deoarece programul lui Vadim Krasnoselski, anunțat în campania electorală prezidențială, trebuie implementat”, a declarat reprezentantul așa-zisului liderul de la Tiraspol, Alexand Caraman.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Daniel 27.01.2017 19:33

e un pas pentru ei, nu pentru noi, la noi nu se schimbă lucrurile cu nimic, oricum Transnistria trebuie să fieparte compoenntă a RM,tăt cu Ambasada lora la Moscova, care nu va fi recunoscută de nimeni.

Dan Cartenie 27.01.2017 19:39

Cu dodon în frunte, R. M. a devenit o parte componentă a Transnistriei.

Rust 27.01.2017 19:53

De la Dodon s-a început, nu era să se ajungă la așa pas, dacă nu se duce el în Transnistria și le recunoștea practic independența, apoi după ce s-a arătat în postură de lacheu a lui Putin, acela a avut mînă liberă pentru a deschide această ambasadă.

Realist 27.01.2017 21:15

Eu ce vam zis? Daca Dodon continua tot asa, degraba toata moldova o sa fie a rusilor! Plahotniuc, ai zis ca o sa-l opresti! Hai sa vedem

Oleg 28.01.2017 18:03

Dodon mai bine statea in Moldova , servea un ceai si nu se "diorgaia", adica mai bine isi urma propriul sfat. Da acum vedem ca a cauzat mai multe probleme decit a gasit solutii.

Miticu Mitica 29.01.2017 11:36

fix egal. ceea ce face dodon este fix exacerbarea resentimentelor de separare - adica invers despre ceea ce spunea. ca urmare moldovenii care se socot ca vorbesc romaneste sau ca sunt romani vor vrea si mai aprig unirea. plahotniuc papusarul el vrea asa.

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md