04:20:32 03.03.2024
Stiri

Dodon, FOC și PARĂ. Amenință coaliția de guvernare și îl BLAMEAZĂ pe Chirtoacă: „Greceanîi se va înțelege mai repede și cu europenii”

Partide/Comunicate 15.06.2015 15:26 Vizualizări4045 Autor: Ziarul National
Dodon, FOC și PARĂ. Amenință coaliția de guvernare și îl BLAMEAZĂ pe Chirtoacă: „Greceanîi se va înțelege mai repede și cu europenii”


„Nu vă îmbătați cu apă rece. Faptul că ați obținut un rezultat bun la aceste alegeri nu înseamnă că lumea vă vrea pe voi. Oamenii au votat candidații locali. Ați obținut voturile prin șantaj, dar în jumătate de an, cel mult un an, partidele de centru-stânga vor veni la guvernare”, a tunat liderul socialiștilor Igor Dodon, în cadrul unei conferințe de presă, împotriva liderilor coaliției de la guvernare.

Dodon a subliniat că a și început negocierile cu Renato Usatîi, președintele „Partidului Nostru”, pentru consiliile locale.

„Vom discuta și cu consilierii independenți, dar și cu unii comuniști”, a mai spus Dodon, precizând că se poartă discuții și pentru crearea unei coaliții la nivelul Consiliului Municipal Chișinău.

Referindu-se la alegerile din capitală, Dodon a fost deosebit de dur la adresa contracandidatului Zinaida Greceanîi și a folosit mai multe expresii jignitoare.

„Dacă vreți ca acest clovn, acest show-man liberal să vă conducă și mai departe… Voi decideți. Zinaida Greceanîi se va înțelege mai repede și cu europenii. Apropo, multe proiecte care sunt implementate acum în Chișinău au fost convenite pe timpul când doamna Greceanîi era prim-ministru. Chirtoacă e un balamut. În opt ani a lucrat mai mult cu gura, de aceea și îi place să vorbească”, a sărit Dodon în apărarea Zinaidei Greceanîi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md