16:24:19 29.10.2020
 
Stiri

DOC // Deputatul care s-a împrumutat cu jumătate de MILION de lei de la firma în care lucrează soția lui Dodon și a ASCUNS banii: „Să-i confere gradul de GENERAL de integritate”

Politică 19.03.2020 12:24 Vizualizări14343 Autor: Ziarul National
DOC // Deputatul care s-a împrumutat cu jumătate de MILION de lei de la firma în care lucrează soția lui Dodon și a ASCUNS banii: „Să-i confere gradul de GENERAL de integritate”


Socialistul Vasile Bolea, actualul președinte al Comisiei parlamentare juridice, pentru numiri și imunități, a „ascuns” 500 de milioane de lei pe care le-a luat cu împrumut încă în anul 2016, când fostul său șef de partid, Igor Dodon, candida pentru funcția de șef al statului.

Deputatul Iurie Reniță a făcut public astăzi contractul prin care deputatul PSRM Vasile Bolea a împrumutat, pe 11 aprilie 2016, de la „Exclusiv Media" SRL suma de 500 000 de lei și dispoziția de plată prin care legislatorul a încasat, ulterior, 490 000 de lei.

CITIȚI și DOC // Actele care ar confirma implicarea deputaților PSRM în schema de SPĂLARE de bani din Bahamas, avându-l ca principal beneficiar pe Dodon: „Dovezile incontestabile trebuie să devină un test pentru Stoianoglo”

„După publicarea documentelor ce demonstrează implicarea în spălarea de bani din Federația Rusă, prin filiera Bahamas, a fruntasului psrm-ist Corneliu Furculiță (actualmente liderul fracțiunii socialiste din Parlament), foarte mulți cetățeni mi-au solicitat și au insistat să prezint documentele doveditoare ce-l vizează pe un alt reprezentant de vază al socialiștilor, Vasile Bolea. (...) Acest împrumut NU se regăsește în capitolul VII al Declarației de avere și interese a deputatului Vasile Bolea pentru anul 2016”, susține Reniță.

Menționăm că proprietarul „Exclusiv Media” SRL”, firmă care deține mai multe instituții mass-media afiliate socialiștilor, este Corneliu Furculiță, consăteanul lui Igor Dodon, iar la firmă activează și soția președintelui, Galina Dodon. Furculiță a împrumutat, prin aceeași schemă, suma de 6,5 milioane de lei și tot a ascuns-o.

CITIȚI și VIDEO // Instituirea STĂRII DE URGENȚĂ, motiv pentru a clasa dosarul privind finanțarea PSRM din Rusia via Bahamas? „Avem dovezi CLARE, avem dispozițiile de PLATĂ în original”

„Am fost abordat insistent de către cetățenii noștri cu sugestia ca președintele Igor Dodon să-i confere consateanului său, Vasile Bolea, gradul de General de Integritate (cum a mai făcut-o zilele acestea pentru anturajul său personal din SIS, SPPS și Ministerul Apărării!). Acest grad să fie transmis personal deputatului PSRM Vasile Bolea de către procurorul general Alexandr Stoianoglo în ședința de plen a Parlamentului. Cred că ideea este foarte bună, pentru aceasta fiind întrunite toate condițiile!”, face haz deputatul Iurie Reniță.Menționăm că, recent, procurorii au anunțat că au stabilit o listă de 29 de persoane, inclusiv deputați socialiști, pe care le vor audia în cadrul renumitului dosar privind finanțarea ilegală din exterior a Partidului Socialiștilor, prin intermediul unui off-shore din Bahamas, în 2016.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Tarnacop 19.03.2020 12:41

Am mari dubii ca "juristul" sosialist, V.Bolea, are destul intelect ca sa numere asa sume mari. Nulitatea intelectuala ( de aici i se trage ticalosia) este in stare doar sa care genti pentru stapana-su.

macar 20.03.2020 12:36

De atata !!! Pentru Stoianoglo !!! Mai vrei ceva ??? Acest Porc Mare Rosu plescat vezi ce a facut !!! Material cu dovezi - Mura in gura !!! BRAVO Renita !!!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.10.2020 16:37 Ziarul National Alecu Reniță // Lăsați-ne în pace, po...

26.10.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Neutralitatea” trăd...

23.10.2020 09:09 Ziarul National Nicolae Negru // De ce se implică Put...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Pentru cine veți vota la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md