01:07:36 14.12.2019
 
Stiri

Democrata Eleonora Graur îi cere premierului să renunțe „la acuzații false și încercările de intimidare”: „Ar fi mult mai bine dacă doamna Sandu ar opri diversele abuzuri ale noii puteri, în loc să dea aprecieri deplasate”

Alegeri 2018 20.06.2019 19:24 Vizualizări2111 Autor: Ziarul National
Democrata Eleonora Graur îi cere premierului să renunțe „la acuzații false și încercările de intimidare”: „Ar fi mult mai bine dacă doamna Sandu ar opri diversele abuzuri ale noii puteri, în loc să dea aprecieri deplasate” facebook

Deputata PD Eleonora Graur infirmă că, în calitate de președinte al raionului Rezina, ar avea de-a face cu instalarea vreunui post fiscal la agenți economici din raion și îi solicită premierului Maia Sandu să renunțe la „acuzațiile false și încercările de intimidare”.

„O informez pe doamna Sandu și opinia publică despre faptul că nu am avut nimic de-a face cu instalarea vreunui post fiscal la agenți economici din raionul Rezina sau din altă parte. Conform legii și Regulamentului privind funcționarea posturilor fiscale, aprobat prin Ordinul nr. 665 din 12 decembrie 2018 al Serviciului Fiscal de Stat, instituirea posturilor fiscale se face prin ordinul SFS. Eu, ca fost președinte de raion și actual deputat, nu am avut niciodată atribuții în acest sens și nici nu am făcut demersuri de vreun fel pentru așa ceva”, scrie Eleonora Graur într-o declarație publică.

„Ar fi mult mai bine dacă doamna Sandu ar opri diversele abuzuri ale noii puteri, care se petrec chiar în aceste zile, în loc să dea aprecieri deplasate, total nefondate, în ceea ce mă privește”, a adăugat deputata.

De asemenea, Eleonora Graur explică și de ce mama ei a primit un ajutor unic de 200 de lei de Primăria Cuizăuca din raionul Rezina.

„Doresc, de asemenea, să demontez o dezinformare de presă și să precizez că mama mea, care locuiește în satul Cuizăuca din raionul Rezina, este victimă a deportărilor din perioada sovietică. Buneii mei (părinții ei) au fost deportați în Siberia, iar ea s-a născut pe 4 septembrie 1953 în regiunea Altai din Rusia. Anume în această calitate (dovedită prin legitimația seria RZ 02 din 8 decembrie 2004) ea a primit în acest an un ajutor material unic de 200 de lei de la primărie. E foarte trist atunci când, la anumiți jurnaliști, rea-voința se împletește cu necunoașterea situației, iar de aici rezultă lipsă de respect pentru oameni care au avut mult de suferit în trecut”, a conchis sursa citată.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Tarnacop 20.06.2019 21:27

Ori Buliga, ori Babuc, ori Graur, ori Ivanova...- aceasi expresie, acelasi tupeu, aroganta, obedienta si mediocritate. Disperare si frustrare - sobolanul -sef a sterpelit-o, n-au pe cine-l sluji.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.12.2019 12:34 Ziarul National Victor Chirilă // „Politica externă e...

13.12.2019 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Eu, Filimon Boghiu…”

09.12.2019 13:40 Ziarul National Victor Chirilă // Lașitate, inconsecv...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md