16:05:16 24.04.2019
 
Stiri

De ce murim?! Întrebarea care frământă omenirea are în sfârşit UN RĂSPUNS!

Știri 27.08.2016 09:01 Vizualizări1123 Autor: Ziarul National
De ce murim?! Întrebarea care frământă omenirea are în sfârşit UN RĂSPUNS! sursa: google.ro

De ce murim?! Trecând de explicaţiile pe care le oferă religia sau filosofia, întrebarea de ce murim nu a reuşit să nască prea multe răspunsuri care să fie conforme cu logica noastră umană, cu ceea ce putem surprinde cu inteligenţa cu care suntem înzestraţi!

Întrebarea de ce murim încă bulversează lumea, deşi este una dintre dilemele care a frământat mereu generaţii la rând! Oamenii de ştiinţă au încercat necontenit să afle de ce murim, de ce organismul nostru îmbătrâneşte şi ajunge să moară într-un final!

Ce spun oamenii de ştiinţă! De ce murim?!

Organismele vii îmbătrânesc şi ajung să îşi consume existenţa pentru că natura nu le poate susţine la nesfârşit, spun oamenii de ştiinţă.
Una dintre explicaţiile acestui fenomen, ar fi că scopul nostru principal este de a procrea şi de a produce viaţă, astfel că toate organismele vii de pe Terra sunt programate să creeze şi să trăiască până în momentul în care generează urmaşi. Sigur că, oamenii, ca fiinţe care sunt înzestrate cu inteligenţă, aleg uneori să nu procreeze. Dar cu toate acestea, organismul lor se deteriorează!


Deşi ne diferenţiem de celelalte specii de animale sau plante, se pare că şi ele sunt supuse aceloraşi cicluri, viaţă-moarte, pentru că până la urmă ceasul biologic este cel care decide în cadrul evoluţiei.
Celulele ajung să nu mai evolueze la fel de rapid, inima care bate necontenit începe să obosească după miliarde de bătăi alerte, simţurile încep să scadă, iar companionul nostru suprem, creierul, ajunge să involueze în loc să evolueze.

Apoi, sistemul nostru osos începe să dea semne de oboseală şi ajunge să fie insuficient irigat. În plus, excesele alimentare, stresul fizic sau psihic şi bolile grave slăbesc organismul. Însă totul se întâmplă ca un lanţ cazual şi fatidic.
Murim pentru că natura în care trăim nu ne mai poate furniza suficiente resurse – cererea fiind din ce în ce mai multă - pentru a ne susţine! Cel puţin, asta este explicaţia oamenilor de ştiinţă, care se chinuiesc de ani de zile să explice această dilema care frământă generaţii peste generaţii.

Sursa: stiriziare.net

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2019 09:12 Nicolae Negru Președintele Zelenski, coborârea acto...

19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md