13:04:53 21.07.2024
Stiri

Declarații EMOȚIONANTE // Care sunt ultimele dorințe ale lui Alain Delon înainte de a muri?

Monden 29.11.2018 17:40 Vizualizări2214 Autor: Ziarul National
Declarații EMOȚIONANTE // Care sunt ultimele dorințe ale lui Alain Delon înainte de a muri? Sursa: avantaje.ro


Alain Delon a abordat de mai multe ori subiectul morții, fără să aibă temeri legate de acest moment. Actorul care în tinerețe le cucerea pe doamne doar cu o singură privire a dezvăluit care sunt ultimele sale dorințe înainte de a muri.

Datorită farmecului său, dar și pentru că era unul dintre cei mai frumoși actori ai generației sale, Alain Delon era tot timpul înconjurat de femei frumoase. Cu toate acestea, ajuns la 83 de ani, actorul trăiește o viață solitară, iar această singurătate l-a determinat să se gândească de foarte multe ori la momentul morții sale.

Care sunt ultimele dorințe ale lui Alain Delon înainte de a muri?

Într-un interviu acordat emisiunii „Thé ou Café”, difuzată de France 2, Alain Delon a dezvăluit care sunt ultimele sale. Actorul a cerut să fie înmormântat în cimitirul din Douchy, fără omagii naționale, așa cum se obișnuiește în cazul personalităților, dorindu-și o ceremonie simplă.

„Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz nu la fel ca pe cei pe care i-aţi citat”, a spus Alain Delon, făcând referire la omagiile naţionale aduse lui Charles Aznavour şi Johnny Hallyday.

Alain Delon are o relație specială cu câinele său și din acest motiv, actorul și-a exprimat dorința de a fi înmormântat alături de animalul său de companie.

„Ceea ce ştiu este că nu îmi voi lăsa câinele singur. Dacă va muri înaintea mea, ceea ce sper, nu îmi voi mai lua un altul. Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună. Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă”, a spus Alain Delon.

Sursa: avantaje.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md