18:39:01 28.09.2020
 
Stiri

CURTOAZIE // Ambasadorul SUA a mers în vizită la noul procuror general al R. Moldova: „A salutat determinarea noii conduceri de a contribui la înfăptuirea justiției”

Social 06.12.2019 12:37 Vizualizări1193 Autor: Ziarul National
CURTOAZIE // Ambasadorul SUA a mers în vizită la noul procuror general al R. Moldova: „A salutat determinarea noii conduceri de a contribui la înfăptuirea justiției”


Procurorul general al R. Moldova, Alexandr Stoianoglo, a avut joi, pe 5 decembrie, o întrevedere de curtoazie cu Ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, Dereck J. Hogan, la solicitarea diplomatului american.

Un comunicat de presă al Procuraturii Generale arată că, în cadrul discuțiilor, Ambasadorul Hogan și-a exprimat disponibilitatea acordării, în continuare, a sprijinului necesar pentru activitatea instituției Procuraturii în Republica Moldova și „a salutat determinarea noii conduceri de a contribui la înfăptuirea justiției”.

Procurorul general Stoianoglo i-a mulțumit, la rândul său, reprezentantului statului american pentru susținerea acordată și i-a adus la cunoștință viziunea sa cu privire la activitatea Procuraturii – instituție care, potrivit legii, contribuie la respectarea ordinii de drept, efectuarea justiţiei, apărarea drepturilor şi intereselor legitime ale persoanei şi ale societăţii.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md