23:45:53 22.05.2024
Stiri

Cinci COMEDII trăsnite cu prietene

Reportaj 03.09.2017 11:01 Vizualizări7298 Autor: Ziarul National


Cinci COMEDII trăsnite cu prietene sursa: eva.ro

Probabil că de prieteni ne leagă unele dintre cele mai frumoase amintiri. Astăzi dorim să celebrăm prietenia şi vă prezentăm o serie de filme cu distribuţie majoritar feminină, în care prietenia, dar şi situaţiile trăsnite, garantează buna-dispoziţie.

Care sunt amintirile voastre cele mai nostime cu prietene?

Domnișoare de onoare/Bridesmaids (2011)

Gaguri, situaţii extreme, umor, secvenţe indecente, dar şi suflet. Acestea sunt trăsăturile comediei Bridesmaids, despre un grup de prietene, domnişoarele de onoare din titlu. Kristen Wiig este Annie, o tipă care cu siguranţă a cunoscut şi zile mai bune, după ce cofetăria îi dă faliment, iubitul o părăseşte, iar colegii de apartament îi fac zile amare. Vestea că cea mai bună prietenă a ei se căsătoreşte o dă şi mai mult peste cap, dar Annie acceptă când Lillian (Maya Rudolph) o roagă să-i fie domnişoară de onoare şi s-o ajute cu organizatul nunţii.O noapte de pomină/Fun Mom Dinner (2017)

O noapte de pomină, comedie ce rulează în cinematografe, este un buddy film cu patru femei protagoniste, ce arată până unde poţi merge în numele prieteniei. Comedia trăsnită ar putea să aibă un rol cathartic pentru cuplurile cu copii. Umorul de situaţie ne va crea bună dispoziţie. Fun Mom Dinner este povestea a patru mame ale căror copii merg la aceeași grădiniță. Femeile plănuiesc să facă o pauză de la stresul cotidian și să iasă împreună la o cină. Cu ajutorul unui mix de iarbă, alcool, karaoke, dar și al unui barman frumușel, mamele se dezlănțuie și petrec o noapte pe care n-o vor uita prea curând.

Hot Pursuit/Hot Pursuit: Urmărire periculoasă (2015)

Un film în care protagonistele nu sunt prietene, ba chiar sunt foarte diferite, dar situaţiile extreme (şi cu haz) prin care trec le apropie foarte mult. Aşadar, ofițerul Cooper, o polițistă crispată și care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), încearcă să o protejeze de un șef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de polițiști corupți și criminali profesioniști.

O noapte nebună, nebună/Rough Night (2017)

Routh Night este o Mare mahmureală cu femei. Cinci prietene şi foste colege de facultate – interpretate de Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer şi Zoë Kravitz – închiriază o casă de vacanţă la Miami pentru un weekend de celebrare a ultimelor zile de burlăcie ale lui Jess (Scarlett Johansson), weekend care până la urmă o va lua razna. Suntem aruncaţi într-o cavalcadă de gaguri, situaţii extreme și poante.

The Heat/Captură la dublu (2013)

Un film în care protagonistele nu sunt prietene, dar situaţiile extreme (şi cu haz) prin care trec le apropie foarte mult, devenind o imbatabilă echipă. Formula „poliţistul bun + poliţistul rău” e luată ad literam de scenaristă - aşa că iat-o pe Sandra Bullock agentă FBI ca la carte, spilcuită, genul şef de promoţie şi pe Melissa McCarthy poliţista dintr-o bucată, ce aplică legea străzii, lălâie şi tare de gură. Sunt atât de diferite, încât colaborarea le va împinge în afara zonei de confort, cele două ajungând să provoace prăpăd în jur.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md