12:01:37 22.04.2024
Stiri

Au ÎNNEBUNIT din cauza unui rol

Monden 26.11.2017 20:01 Vizualizări2736 Autor: Ziarul National


Au ÎNNEBUNIT din cauza unui rol Sursa: click.ro

Au jucat atât de bine, încât personajele pe care le-au întruchipat i-au marcat pe viaţă! Cinci mari actori au devenit obsedaţi de rolurile cu care s-au confundat şi chiar au luat-o razna în cele din urmă.

Rolul Mântuitorului a schimbat complet viaţa celebrului actor Robert Powell, astăzi în vârstă de 73 de ani.

Miliarde de oameni din întreaga lume au urmărit şi urmăresc în fiecare an capodopera regizorului Franco Zeffirelli (93 de ani), „Iisus din Nazaret” (1977), în care starul britanic l-a interpretat pe Iisus Hristos.

Dacă înainte de a prelua rolul, acesta era ateu, după încheierea filmărilor, el a devenit extrem de credincios. Ba, mai mult, gurile rele spun că ar fi suferit de tulburări de identitate şi că ar fi decis să devină pustnic.

A mai jucat în filme, dar nu a reuşit niciodată să se desprindă de acest rol care l-a marcat atât de profund.

Şi Johnny Depp (54 de ani) a fost marcat de rolul din filmul „Spaimă şi scârbă în Las Vegas”. Actorul a trăit viaţa ciudată a scriitorului Hunter Thomson, care a inspirat pelicula, şi a luat-o razna. A început să bea şi să se drogheze, vicii cu care se luptă şi acum.

Actorul Val Kilmer (57 de ani) a fost marcat puternic de rolul pe care l-a făcut în „The Doors” (1991). S-a îmbrăcat cu hainele vechi ale lui Jim Morrison, i-a văzut la nesfârşit videoclipurile şi concertele ca să-l imite cât mai bine pe legendarul rocker. În cele din urmă, starul a înnebunit şi a trebuit să se trateze ca să-şi scoată personajul căruia i-a dat viaţă din minte.

Şi actorul Adrien Brody (44 de ani) a trăit o experienţă stranie din cauza rolului pe care l-a interpretat în filmul „Pianistul” (2002).

Pentru a-l întruchipa pe pianistul Władysław Szpilman, a decis să renunţe la mâncare şi să se îndepărteze de oameni, ca să capete pe chip expresia de disperare.

Din această cauză, a luat-o razna. Abia după şase luni a reuşit să revină la viaţa normală.

Actriţa Linda Blair (58 de ani) avea numai 13 ani când s-a prezentat cu numele de Regan MacNeil. Rolul pe care l-a jucat în „Exorcistul” (1973) a şocat-o într-atât, încât nu mai ştia să-şi spună numele real.

Filmul prezintă povestea unei fetiţe de 12 ani posedate de demon şi încercările mamei de a-şi recâştiga copilul prin exorcismul realizat de doi preoţi. Rolul blestemat a distrus cariera Lindei.

Pe lângă faptul că a ea a rămas cu mintea zdruncinată, au existat zvonuri că nouă oameni din echipa de filmare ar fi murit în timpul turnării. Mai multe incendii au izbucnit pe platourile de filmare atunci când nimeni nu se afla de faţă.

Sursa: click.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md