16:07:49 17.10.2021
Stiri

Cum l-a ANGAJAT Voronin pe nepotul său la Președinție

Politică 17.01.2014 14:46 Vizualizări6954 Autor: Mariana Rață


Cum l-a ANGAJAT Voronin pe nepotul său la Președinție twitter

Alexei Voronin, nepotul liderului comuniștilor Vladimir Voronin, a emigrat peste hotare.Tânărul de 33 de ani lucrează de trei ani consultant în business și administrare în Atena, Grecia, asta după ce a schimbat mai multe locuri de muncă în puținii ani de când și-a finisalizat studiile.

Cariera profesională, Alexei și-a început-o la Președinția R. Moldova, unde a fost angajat încă în 2005, în perioada în care bunicul său era președinte al republicii, fiind venit direct de pe băncile universității „The Johns Hopkins University”, o universitate privată de cercetare din SUA.

La Președinție, nepotul lui Voronin a lucrat asistent de consilier prezidențial, ocupându-se de cercetarea problemei depozitelor de arme rămase în regiunea transnistreană a R. Moldova.

Un studiu la acest subiect realizat de Alexei despre pericolul armelor din depozitele din regiunea transnistreană a avut „onoare” să fie prezentat la prima ședință deschisă a Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova, notează nepotul lui Voronin într-un CV de-al său făcut public pe o rețea de socializare.

Totuși, munca la Președinție nu i-a fost pe gust lui Voronin jr. care a abandonat serviciul peste câteva luni, angajându-se în calitate de asistent de cercetare la un prestigios Centru Internațional pentru oamenii de știință „Woodrow Wilson International Center for Scholars”.

Peste doar șapte luni, Alexei a plecat și de la acest serviciu, revenind acasă. Nu i-a luat mai mult de jumătate de an pentru a-și găsi un nou loc prestigios de muncă în R. Moldova. În septembrie 2006, la doar un an de la absolvirea universității, nepotul lui Voronin a fost numit senior diplomat la Ambasada R. Moldova în China. De aici, tânărul Voronin a plecat abia după înfrângerea comuniștilor în vara din 2009.

În cei trei ani cât s-a aflat în misiune, Alexei Voronin a fost responsabil de relațiile publice ale ambasadei, a organizat diverse evenimente culturale de promovare cu scopul „de a consolida legăturile economice dintre cele două țări”.

Ultimul loc de muncă de până la cel pe care îl ocupă acum, Alexei l-a avut în Italia, la o companie în care a activat în calitate de manager de proiect.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Alla Gutu 17.01.2014 15:09

Voronin, timp de 8 ani cit a furat tara, si-a asigurat cu locuri caldute tututor rudelor. Cred ca va fi suficient sa traiasca si starnepotii lui din averea acumulta "cu greu" de liderul comunist.

Anonim 17.01.2014 16:46

Nui corect stimata doamna, haosul sa inceput odata cu prezenta Guvernare de bandutzi si aligarhi,..fuuuuuuu ))))

Anonim 17.01.2014 19:53

Da-da... vreti sa spuneti ca pana la actuala guvernare totul era bine si frumos?? ce au facut comunistii timp de 8 ani??!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

11.10.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Stoianoglo, dr...

08.10.2021 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Ce ne pregătesc Mosc...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md