10:06:58 22.07.2024
Stiri

A găsit scrisoarea primită de la Meghan Markle. Conținutul ei confirmă suspiciunile tuturor

Monden 10.08.2018 19:30 Vizualizări1983 Autor: Ziarul National
A găsit scrisoarea primită de la Meghan Markle. Conținutul ei confirmă suspiciunile tuturor sursa: tabu.ro


Oameni din toată lumea au privit emoționați nunta prințului Harry cu fosta actriță americană Meghan Markle. Ceremonia a fost desprinsă din poveștile cu zâne. Dar pe Michelle Fanara, acest eveniment atât de încărcat de emoție a făcut-o să se gândească la perioada neagră din liceu, când a fost supusă hărțuirii și comentariilor acide.

Femeia era doar o adolescentă când i-a murit mătușa. Aceasta a trecut cu greu peste pierderea suferită, a început să-și piardă interesul pentru școală și nimeni nu a observat că devine din ce în ce mai deprimată. Nimeni, cu excepția tinerei Meghan Markle, astăzi Ducesă de Sussex.

Cu aproape două decenii în urmă, o scrisoare emoționantă scrisă de Meghan Markle a ajutat-o să-şi înfrângă timiditatea şi să capete mai multă încredere în propria persoană.

„Dragă Michelle, eşti atât de puternică şi de minunată – curajul tău în perioade grele este la fel de admirabil precum optimismul tău şi firea ta prietenoasă. Sunt atât de norocoasă că faci parte din clasa mea şi că pot să te conduc în această aventură. Nu te opri niciodată din a împărtăşi spiritul tău frumos şi să nu uiţi niciodată cât de specială eşti. Sunt aici dacă vei avea vreodată nevoie de mine. Te iubesc, Meghan“, se arată în scrisoarea trimisă de Meghan Markle colegei sale.

Michelle Fanara a uitat cu desăvârșire de această scrisoare. Când nunta regală a fost difuzată la televizor, aceasta a început să răscolească prin amintirile din școală și atunci a descoperit ce cuvinte a așternut Meghan Markle pe hârtie.

Scrisoarea a fost scrisă în jurul anului 1993, când Meghan avea 12 ani. Meghan Markle a dat dovadă de altruism, deși colega ei nu era una dintre cele mai bune prietene ale sale.

„Meghan a făcut întotdeauna un pas mai departe, nu doar distribuia alimente, de exemplu, ci era interesată şi de numele şi poveştile oamenilor pe care îi ajuta”, a mărturisit un profesor de-al Ducesei.

Gestul lui Meghan Markle arată profunzimea inimii ei. „Compasiunea ei vine de la conectarea cu oamenii… Cred că este important să ştim că pune suflet în tot ceea ce face. Faptul că Meghan este interesată de diverse cauze umanitare nu este un secret pentru nimeni“, a adăugat o altă fostă profesoară a lui Meghan Markle.

Sursa: tabu.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md