13:27:47 15.06.2021
 
Stiri

Alecu Reniță: Cei care cunoaşteţi planul Kozak până la capăt nu ne chinuiţi, spuneţi-ne: în afară de alegeri anticipate şi prezidenţiale, de aducerea lui Plahotniuc în cătuşe, ce urmează?

Actualitate 02.07.2020 09:35 Vizualizări2701 Autor: Ziarul National
Alecu Reniță: Cei care cunoaşteţi planul Kozak până la capăt nu ne chinuiţi, spuneţi-ne: în afară de alegeri anticipate şi prezidenţiale, de aducerea lui Plahotniuc în cătuşe, ce urmează?


Agenda străină

Intimidarea, răpirea, maltratarea şi expulzarea deputatului Ştefan Gaţcan arată faţa adevărată nu numai a lui Igor Dodon, dar şi a modelului său de statalitate. Stăpânii lui Igor Dodon au impus o agendă străină R.Moldova, care derulează fără întrerupere, sub diferite forme, după alegerile parlamentare din 24 februarie din 2019 pentru a nu permite cetăţenilor moldoveni să înţeleagă ce se întâmplă în statul lor.

Cel mai important lucru - păstrarea intactă a regimului mafiot şi oligarhic - a avut loc sub acordurile neîntrerupte ale bătăliei împotriva corupţiei şi a lui Plahotniuc. Pentru a conferi o notă de eroism acestei bătălii cumplite, Igor Dodon a dormit câteva nopţi în Ambasada Federaţiei Ruse de la Chişinău, iar socialiştii căutau hoteluri în centrul Moscovei ca să-şi usuce pantalonii umeziţi în lupte, privind la steluţa de la Kremlin. Transferul paşnic al întregii puteri politice de la oligarhul Vlad Plahotniuc la sluga sa Igor Dodon făcea parte din agenda străină impusă R. Moldova şi a avut loc în urma scenariului adus de la Moscova de Dmitri Kozak şi implementat pas cu pas, mai întâi de socialişti şi acumişti, iar mai apoi, şi până în prezent, de socialişti şi democraţi.

„Inocenţa” pe care o afişează „politicienii noi”, care au dăruit într-o veselie împuternicirile consistente şi întreaga putere lui Igor Dodon, arată, în cel mai bun caz, infantilismul şi miopia unor rătăciţi în hăţişurile politicii de pe malurile murdare ale Bâcului. Raportând la realităţile apărute în ultimul an, putem constata că în scenariul adus de Kozak ar mai exista un punct sau o indicaţie preţioasă pentru aliaţii lui Plahotniuc – să fie victimizaţi în măsura în care să se poată reîntoarce în politica mare. Fără ei, Moscova ar putea scăpa de sub control românimea decepţionată, aflată în căutare de soluţii şi de „salvatori”.

Statul pe care îl construieşte Igor Dodon este pentru el şi familia sa, nu pentru cetăţeni. E un stat criminal, în care nu-şi găsesc loc nici cei care l-au slujit. Răpirea şi expulzarea deputatului lor e un semn că funia e pregătită pentru orice membru din gruparea diversionistă a socialiştilor. Orice troţkist sau dezertor va afla ce înseamnă ura şi răzbunarea dodonistă. Ţîrdea are pregătită sentinţa, iar Pascari ţine ghilotina ridicată. Până se va ajunge şi la ei.

Pentru a evita fragmentarea sau colapsul aşa-numitului partid socialist şi al trădătorului Dodon, agenda străină ne dictează că sunt necesare imediat alegeri parlamentare anticipate. Cu stafful electoral în frunte cu Guvernul Chicu, cu Parlamentul lui Igor Dodon, cu cea mai independentă şi profesionistă procuratură din lume, cu administraţii locale, care îl aşteaptă cu nerăbdare pe şeful statului criminal. Să le garanteze că nu-i va răpi, maltrata şi expulza, dacă îl votează.

Vă rugăm, cei care cunoaşteţi planul Kozak până la capăt nu ne chinuiţi, spuneţi-ne: în afară de alegeri anticipate şi prezidenţiale, de aducerea lui Plahotniuc în cătuşe, ce urmează mai departe?

Text semnat de Alecu Reniță, deputat în Primul Parlament al R. Moldova, unul dintre reprezentanții marcanți ai Mișcării de Eliberare Națională

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

ion 02.07.2020 14:53

PSRM si Kuliocul - structura subversiva a unui stat strain, perfida, toxica si antinationala, piatra de moara la gatul Moldovei.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu pași mici s-a mer...

11.06.2021 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Plahotniuc s-a întor...

07.06.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Oferta Bruxelles-ulu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md