16:44:11 21.10.2018
 
Stiri

Vot REPETAT pentru proiectele care vor fi finațate din bugetul CIVIL al capitalei: Reguli NOI

Social 16.07.2018 11:39 Vizualizări491 Autor: Ziarul National
Vot REPETAT pentru proiectele care vor fi finațate din bugetul CIVIL al capitalei: Reguli NOI Mamaplus
Poză simbol

Procedura de vot pentru proiectele depuse spre finanţare din fondul Bugetului Civil al capitalei va începe astăzi, 16 iulie, de la ora 14.00, și va dura până pe 2 august, ora 17.00.

Acesta este a doua tentativă de a alege proiectele ce urmează a primi bani municipali, după ce rezultatele primului vot au fost anulate din motive tehnice.

Primăria municipiului Chişinău îndeamnă cetățenii să voteze pentru unul din proiectele depuse, on-line, accesând pagina web oficială a Primăriei: www.chisinau.md, rubrica „Votează proiecte pentru Bugetul Civil” sau accesând următorul link: http://sondaj.chisinau.md.

De această dată, cei care vor vota vor trebui să-și scrie numele și să introducă datele IDNO din buletinele de identitate.

De asemenea, cetăţenii pot vota direct, în urne, prezentându-se la sediul Primăriei Chişinău, intrarea centrală (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83), dar şi la sediile Preturilor de sector.

În Primăria Chişinău, buletinele de vot se află în Direcţia Relaţii Publice (bir. nr. 8). Urna de vot este amplasată în holul sediului Primăriei Chişinău. Fiecare cetăţean se poate pronunţa pentru un proiect mare, dar şi un proiect mic. Pentru a se elibera buletinul de vot, cetăţenii au nevoie de buletinul de identitate. În preturi, urnele de vot vor fi instalate în locuri special amenajate.

În anul curent, cetăţenii au depus spre finanţare prin mecanismul bugetării participative 73 de proiecte. Din numărul acestora, 41 de proiecte au fost acceptate pentru procedura de vot. În 2018, din bugetul municipiului Chişinău pentru implementarea bugetării civile au fost alocate trei milioane de lei.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.10.2018 08:59 Nicolae Negru Politica urii

18.10.2018 10:02 Ziarul National Gheorghe Erizanu: Erdogan

15.10.2018 09:25 Nicolae Negru „Malul stâng întreabă malul drept”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că sintagma „integrare europeană” trebuie introdusă în Constituția R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md