02:41:11 23.07.2018
 
Stiri

VIDEO // „Vanea Pisateli” iese la RAMPĂ și-l AVERTIZEAZĂ din închisoare pe Usatîi: „Renat nu înțelege că o să i se termine banii și va fi ȘANTAJAT de familia lui Proca”

Anticorupție 13.11.2017 21:10 Vizualizări3322 Autor: Ziarul National
VIDEO // „Vanea Pisateli” iese la RAMPĂ și-l AVERTIZEAZĂ din închisoare pe Usatîi: „Renat nu înțelege că o să i se termine banii și va fi ȘANTAJAT de familia lui Proca” captură video

Interlopul Ion Druță, alias „Vanea Pisateli”, a comentat într-un interviu televizat declarațiile killerului Vitalie Proca. De asemenea, acesta a lansat un avertisment pentru Renato Usatîi, care ar fi pus la cale apariția interviului lui Proca la Jurnal TV.

Potrivit lui Druță, fostul său complice, Vitalie Proca, a ales să fie actor acordând acel interviu la Jurnal TV, însă adevărul oricum va ieși la iveală. „Ceea ce a început Proca să facă, știind că n-o să mai iasă de acolo, că este bolnav, sau face niște înțelegeri, niște momente de astea. Pur și simplu și Renat nu înțelege că mai devreme sau mai târziu o să i se termine banii și va fi șantajat”, a spus interlopul într-un interviu pentru Zeppelin.md.

De asemenea, acesta a mai adăugat că toate scenariile în care este implicat killerul sunt puse la cale de Proca și familia sa. „Proca și cu familia asta a lui face toate prostiile astea. O să trebuiască mulți bani să dea Renat la toată familia asta a lor. Că asta-i o prostie… ceea ce s-a apucat Renat să facă împreună cu ei. Ăștia-s ca țiganii și n-o să se dea jos din spatele lui Renat. Iată ce vreau să-i spun și lui Renat, și lui Proca. Dacă Proca a considerat așa, că vrea să fie actor și nu știu ce, dreptatea o să iasă la iveală”, a subliniat „Vanea Pisateli”.

De menționat că Vitalie Proca a declarat într-un interviu acordat pentru Jurnal TV că Vlad Plahotniuc ar fi comandat omorul bancherului rus Gherman Gorbunțov. De partea cealaltă, organele de anchetă, precum și unii martori, susțin că Renato Usatîi ar fi comandat omorul. De aceeași părere este și Gorbunțov. Anterior și cel zis „Vanea Pisateli” a depus mărturii prin care confirmă că Usatîi ar fi cel care a comandat omorul.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!


Stiri relevante

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md