10:03:59 21.04.2021
 
Stiri

VIDEO // Noi IMAGINI cu Igor Dodon. Acesta îi dictează lui Iaralov cum trebuie să arate documentul de FEDERALIZARE, pe care îl vor rușii: „Kozak așa mi-a dictat”

Politică 11.06.2019 12:57 Vizualizări78881 Autor: Ziarul National
VIDEO // Noi IMAGINI cu Igor Dodon. Acesta îi dictează lui Iaralov cum trebuie să arate documentul de FEDERALIZARE, pe care îl vor rușii: „Kozak așa mi-a dictat” Captură


Postul de televiziune al democraților, Publika, prezintă astăzi noi imagini, înregistrate pe 7 iunie, la amiază, în care apar președintele Igor Dodon și vicepreședintele Partidului Democrat, Serghei Iaralov.

În aceste imagini este surprins momentul în care Igor Dodon îi dictează lui Iaralov prevederile unui document secret, care prevedea inclusiv federalizarea R. Moldova.


„Eu cred că noi trebuie să semnăm cu Plahotniuc un acord confidențial, să scriem: Dodon Igor și Plahotniuc Vladimir. Pe fiecare pagină de semnat. Și noi trebuie să-l semnăm confidențial și, la final, trebuie să fie trimitere că: în privința punctelor cutare și cutare, în documentul public, va fi următoarea formulare, avem un singur punct, pe lângă ministere”, spune Dodon în înregistrare.

Acesta a continuat: „La final trebuie să fie scris că, în privința punctului cutare, de pe prima pagină, în documentul public va fi următoarea formulare. Și iată care e formularea: de întreprins eforturi comune pentru reîntregirea țării, în baza acordării regiunii transnistrene a unui statut special în componența R. Moldova, care prevede ample atribuții legislative și executive în domeniile politic, economic și social-cultural. Kozak așa mi-a dictat, când i-am spus că nu putem scrie federalizare. Îmi pare că e bine…”

Iaralov i-a transmis președintelui că ar lăsa doar „statut special...” în ceea ce privește Transnistria.

„Serioga, asta e principial, eu doar nu... Și acolo unde am scris negocieri trilaterale, adaugă: în scopul păstrării relațiilor comercial-economice cu Federația Rusă și cu țările CSI. E logic. Scrie. Și lăsăm cum am scris de la început despre sistemul proporțional (de vot - n.r.). Asta e coordonat deja. Către următoarele alegeri parlamentare de discutat posibilitatea schimbării sistemului de vot în proporțional. Punct. Asta e coordonat cu Kozak”, mai spune Dodon.

De menționat că, anterior, au mai fost publicate înregistrări în care apare Vlad Plahotniuc și Igor Dodon. Potrivit acestor înregistrări, Igor Dodon ar condiționa o eventuală coaliție dintre PD – PSRM prin semnarea unui acord secret, care prevede federalizarea R. Moldova.

Ieri, Dodon nu a negat veridicitatea înregistrărilor audio, dar a lăsat să se înțeleagă că acesta ar fi fost „un joc” coordonat cu serviciile secrete rusești.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Teodor 11.06.2019 13:44

Dodon este un tradator, iar Maia si Nastase ne-au vindut tara, facind alianta cu magarul Dodon.

Victor 11.06.2019 13:54

Democratii au refuzat da iata Maia si Nastase cu gurile cascate au mancat, si au vindut tara pentru cei 700 mii de dolari de la Moscova pentru federalizarea R.Moldova.

Aurel 11.06.2019 15:46

Deci cum acolo oameni buni? Acșeita din ACUM nici nu-și dau seama că ne-au vvîndut țara Rușilor numai ca să scape de Plahotniuc?

Andrian 06.10.2019 00:09

Acum, urgent ACUM si PD trebue sa voteze in Parlament un Impeachment lui Dodon,iar procuratura sa-l aresteze si sa inceapa urmarirea penala,pentru al da in judecata pentru zradare de Patrie si imbogatire ilicita. Asa ar fi intr-o tara normala. Dar acumistii au dat procurazura lui Dodon, care a numit 3 cei mai mari procurori si desigur nu poate sa-l aresteze pe Dodon, pentru ca a ramas politizata.

Andrian 06.10.2019 00:11

Acum, urgent ACUM si PD trebue sa voteze in Parlament un Impeachment lui Dodon,iar procuratura sa-l aresteze si sa inceapa urmarirea penala,pentru al da in judecata pentru zradare de Patrie si imbogatire ilicita. Asa ar fi intr-o tara normala. Dar acumistii au dat procurazura lui Dodon, care a numit 3 cei mai mari procurori si desigur nu poate sa-l aresteze pe Dodon, pentru ca a ramas politizata.

Romanul 06.10.2019 00:39

- Dodon : De ce nu este condamnata aceasta animala ? pentru Inalta Tradare !!! Voi ce cu totii va alimentati din banii rusesti ?

iurie osoianu 16.11.2019 10:26

...mai apare o sorginte cu imagini inedite bîdla zisă președinte cum ne vinde pe șoptite pentru treizeci trei de ori ș-apoi iar de treizeci trei că-ți rămîne ori să mori ori de gât din mers s-o ei ... și s-o spânzuri ca pe-o fiară în cea mai înaltă țeapă și ș-o-nneci subtil să piară în cea mai ferbinte apă să scăpam măcar odată de trădare și curvie și de soarta blestemată care-i zicem omenie...

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce moldovenismul ...

16.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon, de la „kuliok...

13.04.2021 10:58 Ziarul National Alecu Reniță // Amintiri din viitor: ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova, după ce Curtea Constituțională a stabilit, pe 15 aprilie, circumstanțele pentru dizolvarea Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md