12:21:10 22.04.2024
Stiri

Usatîi anunță că-l va DESFIINȚA pe Dodon: „Eu l-am făcut președinte și eu o să-l trec la locul său. Este în vizorul meu 24 din 24”

Politică 08.06.2018 14:00 Vizualizări25270 Autor: Ziarul National
Usatîi anunță că-l va DESFIINȚA pe Dodon: „Eu l-am făcut președinte și eu o să-l trec la locul său. Este în vizorul meu 24 din 24” Moldova.org


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susține că Igor Dodon a ajuns președintele R. Moldova grație sprijinului său, însă acum tot el îl va distruge. Declarațiile au fost făcute ieri-seară, la postul Jurnal TV.

„Dodon rămâne în responsabilitatea mea. Eu l-am făcut (președinte n.r.). Am o responsabilitate față de cetățeni pentru turul II de la alegerile prezidențiale. Pe Dodon o să-l trec la locul lui, acolo unde a fost. Voi vorbi mai multe despre business-urile lui... Vreau să-i spun lui Igor Nicolaevici despre acele mii de tone de carne trecute în Belarus... Totul este în vizorul meu 24 din 24. Am ce povesti. Omul câștigă peste 2 milioane de dolari... e un trădător”, a spus Usatîi la Jurnal TV.

Usatâi afirmă că nu ar „număra banii lui Dodon”, dar că acesta „va răspunde pentru toate măgăriile făcute”: „Dodon spune că Usatîi e balabol și un mincinos... Dodon încearcă să crească cu Kirkorov. Dodon va fi pedepsit”.

De asemenea, Usatîi a adăugat că Filip Kirkorov nu are cum să cânte pe gratis la „Festivalul Căpșunei”, așa cum a declarat președintele Dodon. „Toți artiștii iau bani în campaniile electorale din Rusia. Dodon e o pasăre atât de strălucitoare și pentru el cântă gratis? Eu l-am adus pe Stas Mihailov care îmi este prieten, dar el mi-a zis că are 20 de oameni. Pentru bilete la avion dus-întors, mâncare, hotel e nevoie de 10-15 mii de dolari. Scena costa tot atât. Mie nu-mi place stilul lui Dodon care spune că pentru el cântă gratis, ba zboară pe gratis la forumul de la Sankt Petersburg”.

Amintim că Igor Dodon a răspuns anterior acuzațiilor aduse de Usatâi. Șeful statului a spus că fostul partener al său ar fi un „idiot util”, care acum „e folosit de pro-unioniști” împotriva flancului stâng al politicii din R. Moldova. „A fost folosit de Plahotniuc împotriva lui Filat, iar apoi Plahotniuc l-a folosit împotriva lui Dodon. Acum Usatîi este folosit de pro-unioniști împotriva flancului stâng. El este folosit ca un idiot util. Și veți vedea cum el își va juca rolul pentru a rupe din voturile Partidului Socialiștilor din R. Moldova și, prin intermediul acestor voturi, va coaliza cu Maia Sandu și Andrei Năstase, care pledează pentru Unirea cu România și pentru NATO. Să țineți minte ce vă spun acum”, a spus Dodon, în cadrul unei emisiuni de la postul NTV Moldova.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md