19:19:54 25.09.2020
 
Stiri

VIDEO // O nouă intervenție a lui Ilan Șor. Acesta a anunțat candidatul formațiunii sale la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38 și promite că va face din Hâncești „un adevărat STRASBOURG”

Partide/Comunicate 20.01.2020 13:58 Vizualizări673 Autor: Ziarul National
VIDEO // O nouă intervenție a lui Ilan Șor. Acesta a anunțat candidatul formațiunii sale la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38 și promite că va face din Hâncești „un adevărat STRASBOURG”


Consiliul Electoral al Circumscripției Hâncești a înregistrat grupul de inițiativă în susținerea candidatului Partidului „ȘOR” la funcția de deputat, Vitalie Balinschi. Candidatura propusă locuitorilor circumscripției 38 Hâncești a fost prezentată astăzi, în cadrul unui briefing, de liderul formațiunii, Ilan Șor. Acesta a promis că, dacă va învinge candidatul Partidului „ȘOR”, atunci va transforma Hânceștiul într-un „adevărat Strasbourg”.

Șor și-a exprimat încrederea în victoria candidatului formațiunii sale, la fel cum echipa sa a învins în 2015 la Orhei și a obținut rezultate bune la alegerile parlamentare și la cele locale generale de anul trecut. „Oamenilor le-a reapărut speranța, deoarece echipa Partidului „ȘOR” a demonstrat că sunt oameni ai faptelor concrete”.

Potrivit acestuia, nu cei care promit apropierea de Occident sau de Est îmbunătățesc viața oamenilor, dar cei care fac lucruri concrete. „Am demonstrat că până nu ne vom sufleca mânecile, nu vom începe singuri să construim drumuri, să punem becuri și să îmbunătățim viața oamenilor, nimic nu ne va reuși. Totul depinde de noi. De aceea, Partidul „ȘOR” se bazează pe experiența sa, pe forțele sale și pe posibilitatea de a schimba viața oamenilor în mod real”, a declarat Ilan Șor.

El a menționat că locuitorii circumscripției nr. 28, Hâncești, au o posibilitatea reală de a-și schimba viața în bine. „Sunt sigur că vom învinge și vom schimba viața oamenilor în bine. Vom demonstra că în Moldova se poate trăi altfel, că pot fi drumuri bune, străzi iluminate, terenuri de joacă, infrastructură de calitate. Doar Partidul „ȘOR” își îndeplinește promisiunile”, a adăugat Ilan Șor.

Șor a reiterat că echipa sa este pregătită să dezvolte localitățile din circumscripția Hâncești la fel cum o face în toate localitățile în care oamenii i-au încredințat conducerea. „La fel cum construim la Orhei un adevărat Monaco, la fel cum Taraclia începem să construim mica Nisa, așa cum am promis, vom face din această circumscripție un adevărat Strasbourg. Noi nu mergem spre Europa, noi vom aduce Europa la noi”, a adăugat Șor.

Vitalie Balinschi ocupă funcția de vicepreședinte al Partidului „ȘOR” și este recomandat de liderul formațiunii ca o persoană responsabilă și bine pregătită, care a participat la realizarea tuturor proiectelor de succes din Orhei.

La rândul său, Vitalie Balinschi a menționat că știe nu din auzite problemele cu care se confruntă oamenii și localitățile din circumscripția Hâncești și, după modelul Orheiului, este pregătit să le rezolve. „Sunt gata să devin deputatul personal al fiecărui locuitor. Sunt gata să-mi asum responsabilitatea totală pentru acțiunile mele și ale echipei mele. Sunt gata să implementez proiectele infrastructurale la Hâncești, la fel ca la Orhei. Venim să întoarcem oamenilor încrederea în ziua de mâine, că aceasta va fi mai luminoasă, așa cum a devenit mai luminoasă pentru locuitorii din municipiul și raionul Orhei”, a punctat candidatul.

Amintim că alegerile parlamentare noi în circumscripția uninominală 38 Hâncești vor avea loc la 15 martie.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

21.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // CEC are probleme cu ...

18.09.2020 12:45 Ziarul National Dodon e de acord ca POLITICIENII să n...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md