17:24:38 21.02.2024
Stiri

VIDEO // Îţi vor da lacrimile: Imagini cu un tată care îşi ABANDONEAZĂ copilul pe un câmp…

Reportaj 13.04.2017 14:30 Vizualizări7197 Autor: Ziarul National
VIDEO // Îţi vor da lacrimile: Imagini cu un tată care îşi ABANDONEAZĂ copilul pe un câmp… Sursa: ele.ro


Un clip video de patru minute, care prezintă o poveste extrem de emoţionantă în care un bărbat îşi abandonase fetiţa pe care nu demult o adoptase de la un centru de plasament, a făcut înconjurul internetului, stârnind controverse.

Este vorba despre un videoclip care poartă denumirea „Darul”. Practic, este o poveste care reprezintă, mai degrabă, o parabolă cu tâlc. În imagini apare un bărbat care pare că adoptă o fetiţă cu vârsta de aproximativ 5-6 ani de la o casă de copii.

O duce acasă, unde mai avea o fetiţă. Cele două se împrietenesc rapid, dar cu toate acestea, pentru orice prostioară pedepsită este cea adoptată.

Părinţii încep să o trateze tot mai distant şi, de fiecare dată când fetiţa adoptată le cere atenţie, aceştia o alungă. Micuţa rămâne mereu doar cu jucăria ei, o păpuşă din cârpă. Într-un final, părinţii adoptivi hotărăsc să o alunge.

Tatăl o urcă în maşină şi, sub pretextul unei excursii, merge cu ea pe un câmp, coboară şi îi aruncă păpuşa la distanţă. Copila aleargă după ea, iar tatăl urcă în maşină şi pleacă grăbit. Degeaba a încercat fetiţa să prindă maşina, că n-a mai avut cum.

Clipul se încheie cu imaginea unui câine abandonat pe câmp. Practic, fetiţa adoptată simboliza tocmai un animal de companie pe care familia îl luase dintr-un centru de adopţii şi pe care, atunci când s-a săturat de el sau când a realizat că îi e greu să îl întreţină, l-a aruncat.

Morala de final: Fii responsabil! Adoptă înţelept!

Clipul s-a viralizat rapid şi a adunat milioane de vizualizări.

Sursa: ele.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md