18:01:37 20.01.2020
 
Stiri

Un ministru din Guvernul Sandu își dorește mărirea cotelor de export pentru produsele din R. Moldova pe piața UE: „Noi locuri de muncă și creșterea salariilor”

Economie 19.08.2019 16:00 Vizualizări465 Autor: Ziarul National


Un ministru din Guvernul Sandu își dorește mărirea cotelor de export pentru produsele din R. Moldova pe piața UE: „Noi locuri de muncă și creșterea salariilor”

„Mărirea cotelor de export la produsele agricole moldoveneşti în Uniunea Europeană va contribui la crearea a noi locuri de muncă sigure, creşterea salariilor şi a nivelului de trai al oamenilor”, este convins ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

Popescu i-a transmis acest mesaj șefului Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, cu care a discutat astăzi despre asistența financiară acordată Republicii Moldova de către Uniunea Europeană, implementarea reformelor, precum și despre agenda reuniunilor RM-UE.

De asemenea, interlocutorii au discutat și despre mersul implementării reformelor în diferite sectoare, dar şi despre planurile care trebuie realizate de R. Moldova împreună cu partenerii europeni, inclusiv elaborarea noii agende de asociere, pregătirea pentru următoarea reuniune a Consiliului de Asociere RM-UE, precum şi contactele bilaterale care vor avea loc în viitorul apropiat.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.01.2020 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Exemplul lui Plahotn...

17.01.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dilema lui Dodon în ...

15.01.2020 11:30 Ziarul National Victor Chirilă // Opriți-l pe șahmati...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md