00:35:56 23.07.2019
 
Stiri

Un bărbat și-a invitat mama la restaurant. La câteva zile, femeia a murit. După moartea acesteia, bărbatul a primit un plic de la restaurantul unde cinase cu mama lui. Ce conținea plicul

Știri 23.04.2018 17:41 Vizualizări2471 Autor: Ziarul National
Un bărbat și-a invitat mama la restaurant. La câteva zile, femeia a murit. După moartea acesteia, bărbatul a primit un plic de la restaurantul unde cinase cu mama lui. Ce conținea plicul foto simbol

Noi am descoperit o poveste impresionantă care ne învaţă cât este de important să faci lucrurile la timp şi mai ales să nu amâni niciodată să spui „Te iubesc” persoanelor la care ţii cu adevărat. Citeşte în cele ce urmează.

Cum a început totul

După 21 de ani de căsătorie, o femeie îi propune soțului ei să invite la cină o altă femeie decât pe ea… Aceasta a adăugat că știe că, în viața lui, există o altă femeie care și-ar dori să petreacă mai mult timp cu el. Era vorba despre mama lui, care rămăsese văduvă de 19 ani.

Sarcinile de serviciu și cei trei copii îl țineau mult prea ocupat pentru ca acesta să mai poată petrece timp cu mama lui.

În seara următoare, bărbatul și-a sunat mama pentru a o invita la cină, apoi la film. În primul moment, femeia, neobișnuită cu astfel de invitații din partea fiului, s-a temut că s-a întâmplat ceva rău cu el și l-a întrebat dacă este totul în regulă. „Mi-ar face mare plăcere dacă am petrece puțin timp împreună, doar noi doi”, a fost răspunsul acestuia.

Întâlnirea cu mama

Întâlnirea a avut loc într-o zi de vineri, și atât bărbatul, cât și mama lui erau extrem de emoționați. Bătrâna avea părul aranjat și îmbrăcase cea mai bună rochie, cea pe care o mai purtase la ultima aniversare a căsătoriei ei. Înainte de a se întâlni cu el, avusese grijă să le împărtășească și prietenelor ei vestea că fiul ei o invitase în oraș.

Ajunși la restaurant, mama și-a luat fiul la braț. La brațul acestuia, afișa atâta mândrie de parcă ar fi fost cea mai importantă femeie din restaurant.

Așezându-se la masă, bărbatul a cerut meniul. Bătrâna nu mai vedea decât literele foarte mari, așa încât bărbatul a început să-i lectureze chiar el meniul. În acest timp, a surprins-o privindu-l cu drag și cu nostalgie: „Așa obișnuiam să-ți citesc și eu ție meniul când erai mic”, i-a zis mama. „Acum a venit momentul ca tu să te relaxezi și să-mi permiți să-ți întorc favoarea”, i-a replicat bărbatul.

Cina lor a fost aparent banală. Au mâncat, au avut conversații obișnuite referitoare la cele mai recente evenimente din viețile lor. Au vorbit atât de mult încât au și uitat de film.

La sfârșitul serii, bărbatul și-a condus mama acasă. Aceasta i-a zis că i-ar plăcea să mai iasă doar ei doi, dar cu următoarea ocazie și-ar dori să lanseze ea invitația. Bărbatul i-a făcut această promisiune bătrânei, apoi s-a întors acasă la soția lui și i-a povestit în amănunt și plin de emoție și încântare cum a decurs întâlnirea cu mama lui.


Sfârșitul

La câteva zile, bătrâna a făcut un atac de cord și a murit. La scurt timp, bărbatul a primit un plic din partea restaurantului unde cinase cu mama lui. Era copia unei note de plată… o notă pe care mama sa o plătise în avans. Alături, era un bilet scris de femeie, în care aceasta îi spunea că a achitat nota următoarei cine la restaurant, iar în eventualitatea în care ea nu va mai putea fi prezentă, să meargă cu soția lui.
În acea clipă, bărbatul a înțeles cât de important este să spui „Te iubesc” la momentul potrivit și cât de important este să petreci cât mai mult timp cu cei dragi.

Concluzia?

Nimic pe lume nu este mai important decât familia. Petrece cât de mult timp poți cu oamenii pe care-i iubești, și nu amâna pe altă dată căci nu ai siguranța existenței acelei alte dăți.

Sursa: sevedetot.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Cazul moldovenesc”

19.07.2019 09:12 Nicolae Negru De la post-comunism la post-plahotniu...

15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md