22:56:28 01.06.2023
Stiri

DOC // Zece PRIMARI au anunțat că PĂRĂSESC formațiunea lui Dodon și Batrîncea și aderă la „Mișcarea pentru Popor”

Actualitate 16.03.2023 13:27 Vizualizări2654 Autor: Ziarul National
DOC // Zece PRIMARI au anunțat că PĂRĂSESC formațiunea lui Dodon și Batrîncea și aderă la „Mișcarea pentru Popor”


Zece primari aleși pe listele Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) au semnat o declarație prin care anunță că părăsesc formațiunea lui Igor Dodon și Vlad Batrîncea. Ca și în cazul deputatului Alexandr Nesterovschi, primarii aderă la „Mișcarea pentru Popor”, constituită în jurul Partidului „ȘOR”.

Potrivit unui document prezentat de „Mișcarea pentru Popor”, PSRM a fost părăsit de primari din raioanele Soroca, Cantemir, Sângerei, Comrat, Briceni, Căușeni și Drochia.

„Inițiativa „Mișcării Pentru Popor” a fost susținută anterior de alte câteva sute de aleși locali – primari, consilieri locali, municipali și raionali. În susținerea acestei inițiative a aderat miercuri, 15 martie, și deputatul independent Alexandr Nesterovschi, care astăzi deja este alături de popor, în stradă.

„Mișcarea pentru Popor” face apel către toate forțele de opoziție, atât cele parlamentare, cât și cele extraparlamentare, să susțină cerința legală a cetățenilor de a obliga guvernarea să achite integral facturile pentru lunile de iarnă. În acest scop, astăzi deputații Partidului “ȘOR” au înregistrat un pachet de legi care face posibilă îndeplinirea cerinței poporului. Iar mii de oameni, majoritatea din municipiul Chișinău, s-au adunat în fața Parlamentului pentru a cere deputaților adoptarea acestor legi. Alte zeci de mii de cetățeni din întreaga țară au fost blocatți astăzi de regimul Sandu-PAS pentru a fi împiedicați să ajungă la mitingul de la Chișinău”, se arată într-un comunicat de presă al acestei mișcări.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Tanasa 16.03.2023 15:23

Partidul shor= jasmin+navca(muiarea lu peskov de la kremlin). Nimic mai mult. Nu o sa ma mire,ca aceste muiare au s-o faca pe tauber artista de muzica usoara,ori sportivă:)

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
31.05.2023 09:00 Cazimir Țino Cazimir Țino // Uniunea Europeană - s...

29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md