10:35:11 26.02.2024
Stiri

Sturza anticipează nu doar SFÂRȘITUL lui Plahotniuc și Șor, dar și al lui DODON: „Domnul Dodon e în lista păgubașilor, cu pungă cu tot. Mii de „activiști” riscă să rămână fără „salariu” de la Corneliu”. Urmează ALEGERI ANTICIPATE

Actualitate 18.05.2020 14:24 Vizualizări20642 Autor: Ziarul National
Sturza anticipează nu doar SFÂRȘITUL lui Plahotniuc și Șor, dar și al lui DODON: „Domnul Dodon e în lista păgubașilor, cu pungă cu tot. Mii de „activiști” riscă să rămână fără „salariu” de la Corneliu”. Urmează ALEGERI ANTICIPATE


Fostul premier Ion Sturza consideră că sfârșitul lui Vlad Plahotniuc și Ilan Șor este aproape, însă nu are scăpare nici președintele Igor Dodon, care ar fi luat bani de la fostul lider al PD pentru finanțarea PSRM.

„Dolce vita se termină. Nu vă grăbiți să aruncați cu pietre în procurorul general! S-ar putea să aibă dreptate... Am văzut zilele acestea un activism exacerbat al trepădușilor lui Plahotniuc și Sor. Ei se luptă cu regimul lui Dodon. Au prins în horă toată „lumea bună”. În realitate, se știa că procuratura s-a apucat de treabă și a descoperit secretul - Plahotniuc este unul din artizanii și beneficiarii principali ai furtului miliardului. Ce surpriză, nu? Și bănuții din BNM sub atenția grijulie a domnilor AC și SI s-au dus în mare parte tot către el”, a scris Sturza într-o postare pe Facebook.

Fostul premier este convins că „tăvălugul” a pornit, iar sub el nu vor cădea doar Vlad Plahotniuc și Ilan Șor.

Citește și: VIDEO // Procurorul general susține că acuzatorii vor cere REVIZUIREA dosarului care îl vizează pe Veaceslav Platon: „A fost condamnat ilegal”; „Unul dintre principalii beneficiari ai furtului miliardului este Vladimir Plahotniuc”

„Evident, ei, în gândirea lor disperată (vorba lui Plaha), și-au concentrat presiunea pe Dodon. Dar și, eventual, o criză majoră politică și haos. Numai că Dodon nu poate să-i ajute cu multe. Procurorul general e de capul lui. Cât timp? Cât e în funcție. Tăvălugul s-a pornit. Plahotniuc va fi extrădat. Șor, bănuiesc, de asemenea. Dosarele la comandă - revizuite. Cei care au executat furtul și intentat dosare, rămași cu fundul pe jar, vor trebui să vorbească. Dacă domnul Stoianoglo&Co își vor face treaba, domnul Dodon e în lista păgubașilor cu pungă cu tot. Mii de „activiști” riscă să rămână fără „salariu” de la Corneliu”, a punctat Ion Sturza.

Citește și: VIDEO // Imagini cu o ȘACOȘĂ în care ar fi fost între 600 și 800 de mii de euro, care ar fi ajuns la Dodon în ziua când negocia cu Plahotniuc crearea unei noi coaliții de guvernare și FEDERALIZAREA R. Moldova

Acesta reclamă și atitudinea opoziției de la Chișinău, care ar fi de partea unei anumite tabere.

„Mă miră cât de lipsiți de simț politic sunt unii la Chișinău, dar și în capitalele prietene. Nici măcar nu este un hazard moral. Sau „hoții noștri" sunt cu iz euroatlantic? Da, și mulți idioți utili, primitivi, de altfel, „do ujasa". Unul din „utili" este pe cealaltă parte și domnul Chicu, care a ținut neapărat să mai dea o bleandă României, făcând „studii de caz” epidemiologic. Păcat, el nu este hrănit din kuliok... (pungă n.r.). O face din convingere?

Citește și: VIDEO // Chicu, o nouă AROGANȚĂ la adresa României. Premierul a mulțumit României și medicilor români, dar a ținut să remarce că în Moldova de peste Prut sunt mai multe DECESE provocate de COVID - 19: „Noi nu am admis o EXPLOZIE”

Mulți întreabă de soluții când cam toți au pus-o de măligă. Prima: să avem încredere și să-l susținem pe domnul Stoianoglo și echipa lui!

A doua: să ne pregătim de alegeri anticipate în condiții de maximă turbulență și pârjol.

Trei: să nu ne fie frică! Sunt destui oameni decenți care să preia conducerea Moldovei.

P.S. Vreau să-i dau dreptate doamnei Sandu pentru lupta ei pentru funcția de procuror general. A costat-o funcția. A ieșit puțin altfel decât își dorea. Dar s-ar putea să fie răsplătită și să-i mulțumim pentru acest efort.

P.P.S. În condițiile zilei de azi, orice demisie fără soluțiile unei noi guvernări este o greșeală și o complicitate.

P.P.S. Nu-i plângeți de jale lui Platon. De el au grija alții, mult mai interesați”, a conchis sursa citată.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md