06:07:50 16.07.2024
Stiri

Reglare de conturi cu mult sânge. Presupusul KILLER a efectuat ȘAPTE focuri de armă în direcția cetățeanului turc, ucis astăzi la o terasă din sectorul Râșcani. Trei gloanțe au ajuns în capul victimei

Actualitate 10.07.2024 16:12 Vizualizări3177 Autor: ZiarulNational
Reglare de conturi cu mult sânge. Presupusul KILLER a efectuat ȘAPTE focuri de armă în direcția cetățeanului turc, ucis astăzi la o terasă din sectorul Râșcani. Trei gloanțe au ajuns în capul victimei


Anchetatorii și procurorii au stabilit că cel puțin șapte focuri de armă au fost trase în direcția cetățeanului turc de 41 de ani, ucis astăzi de o persoană necunoscută la o terasă din sectorul Râșcani al capitalei.

Presupusul asasin ar fi știut foarte bine ce face, în condițiile în care trei împușcături au fost în capul victimei.

Potrivit Procuraturii Generale, asasinatul a avut loc în prima jumătate a zilei, în proximitatea unei terase din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău.

CITIȚI și DETALII despre atacul armat din sectorul Râșcani: Victima este un cetățean turc de 41 de ani, iar omorul său ar fi o „reglare de conturi între grupări criminale”

„O persoană neidentificată, cu fața acoperită, deplasându-se cu o trotinetă electrică, înarmată cu un pistol de model nestabilit, a efectuat patru împușcături în spate și trei împușcături în capul unui bărbat de 41 de ani, cetățean turc. Acesta a decedat imediat”, susțin procurorii.
Corpul neînsuflețit al victimei, membru al unei grupări criminale, a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Individul care a tras încă nu a fost reținut de polițiști. Organele de drept au organizat mai multe filtre la ieșirile din municipiul Chișinău.

Bărbatul împușcat astăzi mortal se numește Eren Izzet și este membru al unei grupări criminale.

Poliția examinează două versiuni cu referire la acest omor - reglare de conturi între grupări sau lichidarea intenționată a acestuia pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar.

Citește și: VIDEO // Noi IMAGINI cu presupusul ASASIN din sectorul Râșcani. După ce ar fi împușcat cu sânge rece un cetățean turc, acesta s-a deplasat cu o bicicletă chiar vizavi de locul crimei


„Bărbatul de 41 de ani care a fost ucis este de origine turcă și făcea parte dintr-o grupare criminală. Acesta a fost anunțat pe canalele Interpol de către autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei. Acesta nu a fost extrădat până acum, deoarece a depus cerere de azil. Acum doi ani i-a fost refuzată procedura de azil, dar până la momentul actual nu există o decizie definitivă a instanței de judecată pe acest caz. Mai mult, acesta a fost plasat în arest, cu ulterioara extrădare, dar a fost eliberat din arest în urma deciziei instanței de judecată”, detaliază oamenii legii.

BBC a scris anterior că Izzet Eren a fost condamnat la 21 de ani de închisoare în 2015 pentru infracțiuni legate de arme de foc și, în timp ce își ispășea pedeapsa, a fost transferat, în august 2019, la o închisoare din Turcia, de unde a fugit. Acesta a fost reținut la finele lunii mai 2022 în R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md