19:17:45 21.07.2024
Stiri

VIDEO // Noi IMAGINI cu presupusul ASASIN din sectorul Râșcani. După ce ar fi împușcat cu sânge rece un cetățean turc, acesta s-a deplasat cu o bicicletă chiar vizavi de locul crimei

Actualitate 10.07.2024 14:18 Vizualizări3702 Autor: ZiarulNational
VIDEO // Noi IMAGINI cu presupusul ASASIN din sectorul Râșcani. După ce ar fi împușcat cu sânge rece un cetățean turc, acesta s-a deplasat cu o bicicletă chiar vizavi de locul crimei


Persoana care a împușcat în plină zi un om, la o terasă din sectorul Râșcani al Chișinăului, a urcat pe o bicicletă și s-a deplasat pe cealaltă parte a străzii unde a avut loc crima, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Potrivit unor imagini de la bordul unei mașini, asasinul s-a deplasat cu o bicicletă pe strada Kiev, iar mai jos de Pretura Râșcani a trecut drumul și s-a îndreptat chiar spre locul crimei, de partea cealaltă a drumului.

Citește și: DETALII despre atacul armat din sectorul Râșcani: Victima este un cetățean turc de 41 de ani, iar omorul său ar fi o „reglare de conturi între grupări criminale”

Bărbatul împușcat astăzi mortal în timp ce se afla la o tersasă din sectorul Râșcani al capitalei este un cetățean al Turciei în vârstă de 41 de ani, Eren Izzet, membru al unei grupări criminale.

Poliția anunță că examinează două versiuni cu referire la acest omor - reglare de conturi între grupări sau lichidarea intenționată a acestuia pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar.

Menționăm că bărbatul care a împușcat victima nu a fost încă reținut. La ieșirile din oraș se află polițiști înarmați și cu veste antiglonț.

BBC a scris anterior că Izzet Eren a fost condamnat la 21 de ani de închisoare în 2015 pentru infracțiuni legate de arme de foc și, în timp ce își ispășea pedeapsa, a fost transferat, în august 2019, la o închisoare din Turcia, de unde a fugit. Acesta a fost reținut la finele lunii mai 2022 în R. Moldova.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md