04:58:40 04.12.2023
Stiri

MAN, formațiune cu „interese OBSCURE”. PSRM-ul lui Dodon LOVEȘTE în Ion Ceban și-i cere lui Gaik Vartanean să renunțe la MANDATUL de deputat: „Unelte politice folosite din umbră de grupuri de interes”

Actualitate 15.12.2022 13:40 Vizualizări4305 Autor: Ziarul National
MAN, formațiune cu „interese OBSCURE”. PSRM-ul lui Dodon LOVEȘTE în Ion Ceban și-i cere lui Gaik Vartanean să renunțe la MANDATUL de deputat: „Unelte politice folosite din umbră de grupuri de interes”


Comitetul executiv al Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) îi cere deputatului Gaik Vartanean să-și depună mandatul de parlamentar, după ce ultimul a decis să părăsească fracțiunea parlamentară, în favoarea calității de membru al echipei lui Ion Ceban.

Potrivit socialiștilor, deputatul Gaik Vartanean, care a acces în Parlament pe listele formațiunii conduse anterior de Igor Dodon, este un „trădător”.

Citește și: Primul „TRANSFUG” în actualul Parlament al R. Moldova. Igor Grosu știe cine este „PĂPUȘARUL”. „Avem o rândunică și nu știu dacă e prima, a doua sau câte se mai pregătesc”

„PSRM întotdeauna s-a disociat și a condamnat corupția politică și migrația deputaților de la un partid la altul. Tristele experiențe, care au marcat istoria Parlamentului între anii 2015-2020, ne-au arătat câtă instabilitate politică și câte prejudicii pot aduce societății fenomenul de traseism politic. Am văzut cu toții că deputații care se desprind de echipele lor și rămân în continuare în Parlament sunt niște unelte politice, folosite, din umbră, de grupuri de interes. Nicio intenție pretins nobilă nu poate justifica trădarea echipei, trădarea colegilor și a alegătorilor”, se arată într-o declarație remisă de socialiști.

Politicienii cu un adevărat simț al responsabilității nu se vor lăsa niciodată folosiți în jocuri politice de culise, spun reprezentanții PSRM: „Dacă Gaik Vartanean a decis să nu mai rămână în echipă, atunci singura cale bărbătească și onorabilă este să depună mandatul de deputat și să plece. Parlamentul nu mai trebuie tratat ca instrument de publicitate politică și ca mijloc de promovare a unor interese obscure. Mandatul pe masă, scuze de la alegători și drum bun”.

Amintim că Gaik Vartanean s-a alăturat de mai mult timp echipei primarului general al capitalei, Ion Ceban, iar astăzi a anunțat că părăsește fracțiunea Blocului „Comuniștilor și Socialiștilor”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md