04:22:53 24.02.2020
 
Stiri

Încă un CANDIDAT la funcţia de PREŞEDINTE? El e cel care ar putea să-l învingă pe Dodon la prezidenţiale ​

Partide/Comunicate 24.01.2020 20:24 Vizualizări3206 Autor: Ziarul National
Încă un CANDIDAT la funcţia de PREŞEDINTE? El e cel care ar putea să-l învingă pe Dodon la prezidenţiale ​


Preşedintele Mişcării Ecologiste din R. Moldova, deputat al primului Parlament, Alecu Reniţă, ar putea candida la alegerile prezidenţiale din toamna aceasta. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă, astăzi, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion.

„La Iași, de Ziua Unirii Principatelor Române a fost menționat numele celui care l-ar putea învinge în alegerile prezidențiale din R. Moldova pe socialistul Igor Dodon. Este vorba despre Alecu Reniță. Jurnalistul de mediu a fost anunțat ca cel mai potrivit viitor președinte peste Prut de către George Simion, în cadrul Congresului național al Alianței pentru Unirea Românilor", se arată într-un comunicat de presă al AUR.

„Frații noștri de peste Prut sunt parte integrantă a națiunii române și a AUR despre care sperăm că îi va aduce laolaltă, cât mai repede, pe toți unioniștii. Printre vorbitori l-am remarcat pe cel mai potrivit om pentru a fi viitorul președinte al R. Moldova.

Sunt convins că într-un viitor nu îndepărtat vom fi iarăși Regatul României Mari și națiunea română nu va mai avea graniță la Prut”, a declarat George Simion, proaspăt ales copreședinte al formațiunii politice A.U.R.

„Acest Congres, acești oameni care vin sub aceeași flamură ar trebui să garanteze că nimeni, niciodată nu va submina temeliile României moderne. Basarabia, printr-o minune a lui Dumnezeu, a reușit să păstreze, printr-o formă sau alta, 4 milioane de români, dincolo de crimele comise de regimul sovietic. Pentru noi, România întreagă este cea care a fost începută pe 27 martie, la Chișinău, continuată la Cernăuți și finalizată la Alba Iulia. E important să avem în țară un partid care să nu promoveze ce au promovat partidele și alte instituții din România în ultimii 30 de ani, politici falimentare pentru ideea românească. Fără întreținerea unui guvern antiromânesc la Chișinău, Basarabia ar fi fost astăzi în cadrul României întregite. Să știți că orice s-ar întâmpla, noi iubim România, noi iubim românii, iubim poporul român și România de la 1 decembrie 1918!”, a afirmat Alecu Reniță, președintele Mișcării Ecologiste din Moldova.

Fost deputat în primul Parlament de la Chișinău, Alecu Reniță a făcut parte din delegațiile venite din R. Moldova să participe la Congresul național al AUR, în cadrul căruia s-a ales conducerea partidului, s-au votat statutul și programul politic și a fost prezentată strategia pentru alegerile locale și parlamentare care vor avea loc în România anul acesta. La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai mișcării politice UNIREA, în frunte cu Valeriu Munteanu, președintele Partidului Uniunea Salvați Basarabia, care a ținut o scurtă alocuțiune.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.02.2020 08:59 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Irinei Rimes, ...

20.02.2020 17:30 Ziarul National Victor Chirilă // „Armata lui Ciocoi”...

17.02.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Tătucul Dodon simte ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md