02:26:28 16.05.2021
 
Stiri

DOC // Nume noi din LISTA FINALĂ a raportului Kroll II: „În noaptea de Revelion, „moșul” a fost foarte generos cu mine – mi-a trimis mai multe copii din lista finală a beneficiarilor din raportul Kroll II”. Printre aceștia - fiica unui fost judecător

Economie 06.01.2020 10:24 Vizualizări26094 Autor: Ziarul National
DOC // Nume noi din LISTA FINALĂ a raportului Kroll II: „În noaptea de Revelion, „moșul” a fost foarte generos cu mine – mi-a trimis mai multe copii din lista finală a beneficiarilor din raportul Kroll II”. Printre aceștia - fiica unui fost judecător


Deputatul PPDA, Iurie Reniță, a intrat în posesia unor documente, care ar indica nume noi din lista beneficiarilor fraudei bancare. Legislatorul a publicat documentele pe Facebook cu solicitarea către colegul său Alexandr Slusari, care a văzut raportul „Kroll 2”, să confirme veridicitatea acestora.

Printre numele făcute acum publice se numără omul de afaceri Gabriel Stati, dar și Irina Ulianovschi, fiica fostului președinte al Curții de Apel Comrat, Gheorghe Ulianovschi. Anticorupție.md scria anterior că Irina Ulianovschi deține un salon de frumusețe lângă hotelul „Nobil”, care i-ar aparţine lui Vlad Plahotniuc.

În lista prezentată de deputatul PPDA apare și numele actualului primar al orașului Taraclia, Veaceslav Lupov. Acesta a devenit primar de Taraclia în cadrul alegerilor locale din toamna anului 2019 și a fost ales din partea Partidului „ȘOR”.

„Nume noi din lista finală a raportului Kroll II. În noaptea de Revelion, „moșul” a fost foarte generos cu mine – mi-a trimis mai multe copii din lista finală a beneficiarilor din raportul Kroll II, precum și o înregistrare sonoră de la Parlament (este incredibil cum și cine a făcut-o!) din seara zilei de 7 iunie 2019, când în cadrul blocului „ACUM” s-a discutat despre necesitatea acceptării „aliansului” cu socialiștii lui Dodon. Nu aș fi postat aceste copii din lista finală a Kroll II, dacă actualul procuror general Alexandru Stoianoglo n-ar fi afirmat public că el nu a văzut niciun fel de listă și nu are suficiente motive să creadă că aceasta ar exista în realitate.

Fără a pretinde că sunt copii autentice cu originalul listei finale, subiectul respectiv mai fiind și unul de maxim interes național (chiar și internațional) pentru toți cetățenii noștri, inclusiv pentru alegătorii mei de pe circumscripția uninominală nr. 26 Chișinău (Buiucani, Centru, Telecentru), aș aprecia mult dacă colegul Alexandru Slusari, ex-președintele comisiei parlamentare de anchetă pentru investigarea furtului miliardului, ar putea să confirme sau să infirme autenticitatea lor (copiilor) cu originalul

- le voi posta doar pe cele care n-au apărut încă în mass-media. Din declarațiile ferme ale dlui Slusari în ședința plenară a Parlamentului rezultă foarte clar că această listă există în realitate și că ea este demult timp cunoscută procurorilor care investighează furtul miliardului, inclusiv procurorului general Stoianoglo.

Vis-à-vis de înregistrarea sonoră va asigur că sunt nume „sonore” din blocul ACUM care insistau, cu orice preț, să acceptăm toate condițiile lui Dodon pentru formarea coaliției parlamentare și a componenței guvernului, cu nume de familie concrete (încă din acea seară a fost foarte clar cine sunt, în realitate, dodonistii „noștri"). Cred că nu e momentul potrivit încă pentru sonorizarea publică a acestei înregistrări. S-ar putea să revin la ea, între timp "moșul" făcându-mi și alte surprize sonorizate (nu neapărat tocmai la viitorul Revelion!).

P.S. Rog mult să distribuiți cât mai mult această postare, poate, cumva, ajunge și la procuratura generală a Republicii Moldova”, a scris Iurie Reniță într-o postare pe Facebook.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

macar 11.01.2020 15:46

Poate ajunge si la Porcaria lui dodon ?

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.05.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cum a încercat Maia ...

10.05.2021 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Apel către Traian Bă...

07.05.2021 09:35 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unire pe stânga, ego...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md