16:16:33 20.01.2019
 
Stiri

Trafic INFERNAL la frontieră: Zeci de minute în soare pentru a ajunge în România sau Ucraina

Economie 15.08.2018 12:00 Vizualizări998 Autor: Ziarul National
Trafic INFERNAL la frontieră: Zeci de minute în soare pentru a ajunge în România sau Ucraina

Chiar dacă autoritățile de la frontieră anunță măsuri de fluidizare a traficului, zeci de mașini stau în rând zeci de minute pentru a ajunge în România sau Ucraina pe timp de caniculă.

Poliția de Frontieră transmite că, la ora actuală, se înregistrează trafic intensiv în punctele de trecere situate la frontiera de est, unde media timpilor de așteptare depășește 30 de minute.

În punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, de exemplu, în direcția de ieșire din R. Moldova, 90 de mașini așteaptă la rând.

Totodată, în punctul de trecere Tudora-Starokazacie sectorul tranzit spre Ucraina este blocat cu mașini, fapt ce condiționează formarea rândurilor pe partea moldovenească.

Aplicația Trafic online a Poliției de Frontieră arată că, în acest moment, la punctul de trecere Cahul-Oancea se așteaptă cel puțin 40 de minute, iar la Mirnoe - Tabaki - câte cel puțin 50 de minute.

Autoritățile anună că, pentru a fluidiza traficul transfrontalier în perioada estivală, a fost suplimentat numărul de polițiști de frontieră, au fost formate grupuri mixte de specialiști, pregătite să intervină cu suportul necesar în cele mai solicitate puncte de trecere, este aplicată tehnică portativă de citire a documentelor de călătorie, inclusiv a mijloacelor speciale de control la frontieră, iar traficul este redirecționat pe arterele libere, familiile cu copii având dreptul să treacă vama și pe pista destinată corpului diplomatic.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.01.2019 09:30 Nicolae Negru Dreptul la demnitate

14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

11.01.2019 09:17 Nicolae Negru Cine și de ce disprețuiește geopolitica?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md