04:56:51 18.06.2019
 
Stiri

SUSȚINERE pentru copiii aflați în dificultate, din partea SHOPPING MallDova

Advertising 13.11.2014 14:54 Vizualizări3192 Autor: Ziarul National
SUSȚINERE pentru copiii aflați în dificultate, din partea SHOPPING MallDova

Copiii aflați în dificultate vor fi acum mai protejați. Centrul Municipal de Plasament și Reabilitare a Copiilor de Vârstă Fragedă a lansat la 11 noiembrie 2014 „Serviciul de primire a copilului în regim de urgență”, dedicat copiilor depistați în stradă, abandonați de părinți, abuzați sau rămași fără grija familiei, a căror viață sau sănătate este în pericol.

Pentru ca serviciul să funcționeze eficient, iar specialiștii să poată interveni la timp în cât mai multe cazuri, Shopping MallDova a donat instituției toate echipamentele necesare pentru desfășurarea activității: calculator, copiator, printer, scanner și rechizite de birou.

Prin intermediul „Serviciului de primire a copilului în regim de urgență”, copiii aflați în situație de risc vor beneficia de protecție și servicii calificate, iar personalul cu experiență va identifica soluția optimă pentru fiecare caz în parte: reintegrarea în familia biologică extinsă, tutela sau serviciile de tip familial.

În cadrul evenimentului de lansare a serviciului, donația a fost oferită personal de către colaboratorii centrului comercial Shopping MallDova.

Sandra Cojocaru, coordonator Departament Marketing, Shopping MallDova: „Când am aflat despre inițiativa centrului, ne-am oferit să îl dotăm cu toate cele necesare și suntem gata să ne implicăm și pe viitor în dezvoltarea Serviciului de urgență. Sperăm că prin acest gest vom contribui la protejarea copiilor vulnerabili și credem că exemplul oferit de Shopping MallDova va determina și alte persoane sau agenți economici să susțină proiectele sociale îndreptate spre securitatea, sănătatea și bunăstarea tinerei generații”.

Donația pentru Centrul Municipal de Plasament și reabilitare a Copiilor de Vârstă Fragedă se înscrie într-o serie de proiecte cu impact social, care reconfirmă statutul de actor social responsabil al Shopping MallDova.

Centrul Municipal de Plasament și reabilitare a Copiilor de Vârstă Fragedă este o instituție publică medico-socială, care oferă asistență temporară copiilor aflați în dificultate și familiilor lor, prestând servicii de plasament și de zi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2019 16:00 Ziarul National Victor Chirilă // Despre victorie, cu...

17.06.2019 09:23 Nicolae Negru Fantoma lui Plahotniuc

14.06.2019 09:20 Nicolae Negru Frau Maia Sandu, ieșind din burta PSRM

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord cu alegerea Zinaidei Greceanîi, lidera PSRM, în funcția de președintă a Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md