12:56:51 03.10.2023
Stiri

Carpet Outlet Bălți - acum și mai aproape de Tine! Al cincilea magazin, cel mai mare, va fi deschis sâmbătă în capitala de nord a R. Moldova

Advertising 04.08.2022 18:33 Vizualizări8425 Autor: ZiarulNational
Carpet Outlet Bălți - acum și mai aproape de Tine! Al cincilea magazin, cel mai mare, va fi deschis sâmbătă în capitala de nord a R. Moldova

Carpet OutletCea Mai Mare Rețea de Magazine de Covoare din Republica Moldova deschide cel de al 5-lea magazin și cel Mai Mare din orașul Bălți.

Vă așteptăm pe 6 august 2022, începând cu ora 10 dimineață, să sărbătoriți alături de noi acest eveniment important la următoarea adresă: or. Bălți, Pasajul Constantin Negruzzi 5, centura de ocolire, în vecinătate cu răscrucea spre Dobrogea Nouă (găsiți harta mai jos).

Cu acest prilej, am pregătit o Mega Surpriză pentru tine și toți cei care apreciază confortul creat de covoarele noastre – o prestație muzicală susținută de formația Akord, iar Dora Show în persoană o sa vină cu cadouri plăcute.

Dar aici surprizele nu se termină.... Toți cei prezenți vor primi înghețată gratis și cadouri garantate la procurarea covoarelor. Iar prețurile o să Vă surprindă în cel mai plăcut mod, reducerile fiind până la 80%!!! Spre exemplu, un metru pătrat de covor de calitate superioară, îl poți procura cu doar 160 de lei. Astfel covorul de aproape 4 metri pătrați va costa doar 590 lei!!!

Deci, notează în calendar, Sâmbătă, 06 august de la ora 10.00 până la 18.00, pe adresa: or. Bălți, Pasajul Constantin Negruzzi 5, vin-o să sărbătorim împreună Marea Deschidere. Te așteaptă o atmosferă superbă pentru toată familia: muzică, înghețată, baloane colorate și cadouri.Câștigă o Casa de Vis, două automobile și 150 de Super Premii de la Carpet Outlet!!!

Cea Mai Mare Rețea de magazine de covoare din Moldova, Carpet Outlet vine cu o Super Noutate pentru clienții săi: am lansat o nouă Mega Promoție Generoasă și plină de surprize plăcute - poți câștiga o Casă de Vis, două automobile sau unul din cele 150 de Super Premii valoroase (televizoare, frigidere, mașini de spălat, aspiratoare și multe altele)!!!

Pentru a participa la tombolă este suficient să faci o achiziție de minim 2900 lei și primești automat un premiu garantat pe loc în magazin și completezi un bilet norocos pentru a fi înscris la tombolă.

Vor avea loc 3 tombole, în cadrul cărora vor fi oferite câte un Mega Premiu și 50 de Super premii. Fondul total de premii este de 15.000.000,00 lei!!! Mai multe covoare procurate – mai multe șanse de câștig!!!Faci mai multe procurări și ai mai multe bilete, deci mai multe șanse de câștig!!!

Posesorii cardurilor Gama de la MAIB beneficiază de un cash back de 7% iar cei care au MAIB Liber Card beneficiază de achitarea în rate timp de 6 luni fără comision.

Vă așteptăm cu drag, în toate cele 5 magazine Carpet Outlet, care se află în orașele Chișinău și Bălți!!!

www.carpetoutlet.md
www.facebook.com/carpetoutletmd

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md