03:08:40 21.07.2024
Stiri

SUPER TARE! Se angajează degustători pentru Nutella și Kinder, salariul este de 10.000 de dolari! Ce condiții sunt impuse doritorilor! Sigur te califici

Știri 14.08.2018 17:40 Vizualizări1693 Autor: Ziarul National
SUPER TARE! Se angajează degustători pentru Nutella și Kinder, salariul este de 10.000 de dolari! Ce condiții sunt impuse doritorilor! Sigur te califici sursa: ciao.ro


Asta chiar s-ar putea să fie un dream-job, așa că cei interesați ar trebui să caute detaliile și să aplice.

Dacă îți place ciocolata și crezi că te pricepi atât de bine la acest desert delicios, poate n-ar fi rău să te gândești să ai un job în domeniul ăsta mai ales că din câte se pare se plătește foarte bine.

Compania Ferrero care deține brandurile Nutella și Kinder caută să angajeze 60 de persoane care să se mute în localitatea Alba din Italia pentru a deveni degustători profesioniști.

Joburile de degustător vizează în special ciocolata Nutella și bomboanele Ferrero-Rocher, Tic-Tac și ciocolata Kinder. Joburile se adresează amatorilor pentru că primul lucru pe care îl vei face după ce vei fi angajat este un curs de câteva luni ca să devii degustător profesionist.

Candidații nu au nevoie de o pregătire specială. Cei care vor fi selectați vor trebui să se mute în Italia, lângă sediul companiei. Marele avantaj al acestui fapt este că cei care vor fi angajați vor putea să mai ia cu ei încă o persoană.

Începând de luna viitoare cei selectați vor intră într-un training de trei luni de zile pentru a deveni degustători profesioniști și pentru a învăța diferite tehnici de degustare. După cele trei luni, 20 de candidați vor fi selectați și vor fi angajați part-time urmând să lucreze două zile pe săptămână, câte două ore pe zi.

Singurele condiții pentru doritori este să știe limba italiană, să nu aibă alergii și să poată folosi fără probleme un computer. Candidații care vor fi angajați part-time vor fi plătiți cu 10.000 de dolari pentru toată perioada contractului. De asemenea lor li se permite să aducă în Italia o rudă sau un prieten cu care să locuiască.

Sursa: ciao.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md