09:49:54 22.07.2024
Stiri

Situaţie stânjenitoare pentru Victoria Beckham: „Ai fi fericită dacă ai divorţa de David?”. Răspunsul: „Foarte”

Monden 23.11.2018 08:30 Vizualizări2771 Autor: Ziarul National
Situaţie stânjenitoare pentru Victoria Beckham: „Ai fi fericită dacă ai divorţa de David?”. Răspunsul: „Foarte” Sursa: prosport.ro


Victoria Beckham (44 de ani), soţia fostului fotbalist de la Manchester United sau Real Madrid, David Beckham, a fost pusă într-o situaţie stânjenitoare după ce aplicaţia pe care a lansat-o în colaborare cu Facebook a împărtăşit câteva detalii greşite privind viaţa sa personală, conform The Sun.

Soţia fostului fotbalist a lansat o aplicaţie împreună cu Facebook prin intermediul căreia „robotul Victoria” oferea răspunsuri pe loc oamenilor care accesau aplicaţia.

Aplicaţia a fost lansată cu ocazia a 10 ani de la lansarea brand-ului „Victoria Beckham”, dar totul s-a transformat într-un fiasco în momentul în care aplicaţia a devenit operaţională. „Robotul Victoria” a generat răspunsuri stânjenitoare în momentul în care zecile de mii de utilizatori au întrebat despre căsnicia sa cu David Beckham.

„Ai fi fericită dacă ai divorţa de David?”, iar răspunsul a șocant: „Foarte!”. Un alt utilizator a întrebat: „Banii lui David te fac fericită?”. Răspunsul a fost identic: „Foarte”.

De asemenea, „robotul Victoria” şi-a împărtăşit viziunile politice şi a dat un „like” în momentul în care un utilizator a întrebat: „Ce crezi despre efortul Theresei May (n.r. – prim-ministrul Angliei) în privinţa Brexit-ului?”.

Întrebările au continuat şi situaţia a devenit şi mai confuză. În momentul în care a fost întrebată: „Eşti fericită cu David?”, aplicaţia a răspuns: „Nu vă pot spune mai mult”.

În luna iunie, cuplul Beckham a simţit nevoia de a ieşi public şi de a spune că zvonurile care susţin că vor divorţa sunt false.

În timp ce soţia sa are o perioadă agitată, fostul mijlocaş englez, David Beckham, a anunţat că va avea din 2020 o echipă de fotbal în MLS (Major League Soccer este o competiţie de fotbal nord-americană), care se va numi Inter Miami CF. În ianuarie, David Beckham a anunţat înfiinţarea echipei care va juca în MLS. David Beckham s-a lansat în această aventură alături de omul de afaceri Marcelo Claure şi impresarul Simon Fuller, cel care a lansat Spice Girls, fosta trupă a soţiei lui Beckham, Victoria.

Sursa: prosport.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md