05:19:27 22.09.2018
 
Stiri

Sfaturi psihologice care îți vor UŞURA considerabil viaţa!

Știri 15.04.2018 15:02 Vizualizări1444 Autor: Ziarul National
Sfaturi psihologice care îți vor UŞURA considerabil viaţa! Sursa: devorbacutine.ro

Fiecare din noi şi-ar dori o carte de reguli, prin intermediul căreia ne-am putea coordona acțiunile și care ne-ar ajuta să obținem succesul mult dorit.

În realitate însă, totul se obține prin propriile eforturi și ambiții. De aceea, vă propunem o serie de sfaturi care ne vor uşura considerabil viaţa:

Nu învinui pe altcineva, atunci când TU ești cel ce greșește!

Ești arhitectul propriului tău destin și doar de tine depind propriile tale succese și eșecuri. Doar realizând acest lucru, vei putea obține puterea asupra tuturor fenomenelor universale, care-ţi influenţează viaţa.

Acceptă trecutul, împreună cu toate cusururile lui

Viitorul nostru e în mâinile noastre și depinde doar de acțiunile pe care le întreprindem ACUM! Nu aștepta ca viitorul să îți zâmbească. Acționează în aşa fel, încât el să nu aibă de ales.

Depăşeşte iluzia că poți remodela personalitatea altcuiva

Fiecare din noi suferă, în subconştient, din această cauză. Tendinţa de a ne „îmbunătăţi” aproapele este incorectă, chiar dacă reiese din cele mai nobile intenţii. Ea ne poate duce, deseori, la iraţionalism şi la o stare confuză. Oamenii se schimbă, odată cu emoțiile și trăirile lor. Ceea ce rămâne după ele însă, este doar eroarea percepţiei noastre afective. De aceea, adoptă o viziune mai distantă în acest sens. E pentru binele tău!

Contează doar puterea noastră lăuntrică

Dacă vom fi vulnerabili, obosiți şi nefericiți, în mod constant, nimeni nu va avea nevoie de noi. Cei care demonstrează contrariul, o fac doar din amabilitate. Nu te lăsa dus în eroare! Limitează-te în relevaţii sufletiste. Filtrează informaţia pe care o evoci, respiră adânc și nu regreta nimic.

Aproape toate acțiunile noastre pot avea urmări grave

De fiecare dată trebuie să ne gândim nu la acțiune, ci la rezultatul ei. De aceea, înainte de a comite un act aparent dubios, gândește-te mai întâi la urmările pe care acesta le poate provoca.

Nu-ţi trăi viaţa, ca și cum ar fi veșnică

Nimic nu e veșnic. Acest lucru nu poate fi schimbat. Poți suferi din această cauză sau poţi, pur și simplu, să încetezi să tot contemplezi asupra acestui lucru. Trăiește fiece clipă din plin, dar nici nu exagera. Meditează asupra acestor lucruri și vei găsi secretul unei vieți împlinite.

Fă ceea ce consideri, cu adevărat, important

Dacă nu te poţi opri din cugetări constante asupra sensului vieții, atunci poți fi sigur că acesta este rezultatul depresiei. E mai important să simți că trăiești conștient, decât să știi asta. Nu fi în goană după succes. Dacă faci ceea ce e important pentru tine, succesul te va găsi singur.

Sursa: devorbacutine.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.09.2018 11:19 Ziarul National Maria Șleahtițchi // Pe strada Lech K...

21.09.2018 09:27 Nicolae Negru Fantoma lui Filat sau diplopie

17.09.2018 09:20 Nicolae Negru De ce îl plagiază Plahotniuc pe Dodon?

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md