10:58:24 19.09.2018
 
Stiri

Sfaturi pentru cei de 30 de ani, de la cei de peste patruzeci de ani

Știri 05.07.2018 14:20 Vizualizări554 Autor: Ziarul National
Sfaturi pentru cei de 30 de ani, de la cei de peste patruzeci de ani Sursa: secretele.com

„Când aveam patruzeci de ani, tatăl meu mi-a spus: «aș vrea să mai am patruzeci de ani, pentru că la douăzeci de ani credeam că știu totul, la treizeci am înțeles că nu e așa și la patruzeci am putut să mă relaxez și să accept lucrurile așa cum sunt.» La 58 de ani vreau să spun că avea dreptate. ” – Martin, 58 de ani.

Scriitorul și bloggerul Mark Manson a cerut abonaților blogului său, de peste 40 de ani, să împărtășească experiența de viață, din perioada 30-40 de ani. Citind toate răspunsurile primite, Mark a adunat un eșantion impresionant de înțelepciune colectivă:

Ai grijă acum de sănătatea ta

Sănătatea va dispărea mai repede decât crezi și nici nu vei observa asta. Corpul tău nu se descompune dintr-o dată, într-o zi, ci treptat, încet, încet, de-a lungul anilor. Poate că ar fi bine să încetinești autodistrugerea…

Nu comunica cu oameni care nu îți plac

Învață să spui „nu” oamenilor, acțiunilor și angajamentelor care nu dau nicio valoare vieții tale. Nu tolera persoanele care nu te tratează bine. Nu le tolera din motive financiare. Nu le tolera din motive emoționale. Nu le tolera pentru binele copiilor sau pentru niciun alt bine, pur și simplu scoate-i din viața ta!

Fii bun cu cei cărora le pasă de tine

Tragediile se petrec în viața fiecăruia, în cercul familiei și al prietenilor fiecărei persoane. Fii persoana pe care alții se pot baza în astfel de momente. Decalajul între treizeci și patruzeci de ani este un deceniu, iar atunci când cu tine și cu cei dragi ție încep să se întâmple lucruri mai puțin plăcute, trebuie să fii puternic. Părinții mor, soții mor sau se schimbă, copiii pleacă, prietenii divorțează… Și lista poate continua. Nu îți poți imagina, probabil, cât de mult poți ajuta o persoană într-un astfel de moment, doar oferindu-i cel puțin un umăr pe care să plângă.

În viață, totul se bazează pe compromisuri

Sacrifici ceva, pentru a obține altceva, nu poți avea totul. Este nevoie să treacă ani pentru a găsi acel ceva pe care îl facem cu adevărat bine și ne aduce satisfacție.

Să nu îți fie teamă să îți asumi riscuri

Deși, până la vârsta de 30 de ani, cei mai mulți cred că ar trebui să urmeze calea aleasă, nu este niciodată prea târziu pentru a începe un nou drum. Cea mai amară decizie este decizia de a lăsa lucrurile așa cum sunt, deși crezi că sunt greșite. Ieși din zona de confort și luptă pentru ceea ce îți dorești cu adevărat!

Sursa: secretele.com

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.09.2018 09:20 Nicolae Negru De ce îl plagiază Plahotniuc pe Dodon?

15.09.2018 09:01 Ziarul National ANALIZĂ // Trump schimbă lumea! Motiv...

14.09.2018 09:20 Nicolae Negru Să vorbim la Berlin despre reUnire

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md