20:25:45 19.07.2019
 
Stiri

SFATURI motivaţionale care te vor ajuta să treci peste necazuri

Actualitate 14.10.2017 18:03 Vizualizări5520 Autor: Ziarul National
SFATURI motivaţionale care te vor ajuta să treci peste necazuri Sursa: destiut.com

Sfaturi motivaţionale care te vor ajuta să treci peste necazuri.

1. Nu-ţi mai petrece timpul cu persoane nepotrivite – viaţa este scurtă şi nu are rost să stai în compania unor persoane care nu te bine dispun. Dacă cineva te vrea alături, va face tot posibilul să fie aşa, şi la bine, şi la greu.

2. Nu fugi de problemele tale – mai bine le înfrunţi şi le rezolvi. Nu va fi uşor, dar aşa vei scăpa de ele pentru totdeauna. În timp, învăţăm să le facem faţă tuturor problemelor, să ne adaptăm situaţiei, să învăţăm acolo unde este cazul.

3. Nu trăi în minciună – poţi minţi pe oricine altcineva, dar nu pe tine. Îţi va fi cu mult mai bine dacă vei fi onest.

4. Nu uita de nevoile tale – este dureros atunci când începi să uiţi de tine, mai ales când iubeşti pe cineva. Trebuie să-ţi aminteşti că şi tu eşti o persoană specială. Ajuţi pe alţii, dar trebuie să te ajuţi şi pe tine. Urmează-ţi pasiunile şi inima şi fă ceea ce contează pentru tine, căci momentul tău este acum!

5. Nu încerca să fii ceea ce nu eşti – este o mare provocare să fii tu însuţi. Nu încerca să le faci celorlalţi pe plac, să fii aşa cum şi-ar dori ei să fii. Poate că ei te vor iubi mai mult dacă te porţi natural, fără măşti false.

6. Lasă trecutul în urmă – ai şansa de a începe un nou capitol al vieţii tale. Punct şi de la capăt. Mergi mai departe fără să ai remuşcări din trecut. Trăieşte prezentul.

7. Nu-ţi fie teamă să greşeşti – uneori poate fi mai productiv să greşeşti decât să nu faci nimic. Apoi, a greşi e omenesc. Eşecul şi succesul sunt mereu în întrecere. Mai bine încearcă să faci ceva, chiar dacă greşeşti, decât să nu faci şi să te gândeşti cum ar fi fost dacă…

8. Nu te mai certa pentru greşelile din trecut – poţi iubi persoana nepotrivită şi poţi plânge din motive stupide, dar ceea ce contează este că aceste lucruri te ajută în găsirea soluţiilor. Poţi afla care este persoana potrivită şi lucrurile care contează, cu adevărat, pentru tine. Toţi greşim, avem remuşcări, regrete din trecut, dar nu toate sunt din cauza ta. Se împart. Tu ai puterea de a schimba ceva, în bine. Fiecare lucru care se întâmplă în viaţa ta te pregăteşte pentru momentele care vor veni.

9. Nu poţi cumpăra fericirea – multe lucruri pe care ţi le doreşti pot fi scumpe sau nu. În realitate, lucrurile care îţi aduc satisfacţie sunt gratuite – dragoste, zâmbete, pasiuni, fericire.

10. Nu alerga după fericire – dacă nu eşti fericit cu tine, mulţumit, atunci nu vei putea cunoaşte acest sentiment nici într-o relaţie. Trebuie să ai stabilitate în viaţa ta, înainte să o poţi împărtăşi cu altcineva.

Sursa: destiut.com

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2019 09:12 Nicolae Negru De la post-comunism la post-plahotniu...

15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md