20:49:09 17.06.2024
Stiri

SECRETELE frumuseții tale: metode naturale pentru a avea gene mai lungi și dese

Știri 08.03.2018 07:30 Vizualizări2845 Autor: Ziarul National
SECRETELE frumuseții tale: metode naturale pentru a avea gene mai lungi și dese Sursa: ele.ro


Oare ce femeie nu visează să aibă o privire plină de farmec încadrată de gene lungi, dese și închise la culoare? Chiar dacă mama natură nu v-a înzestrat cu acele fire mici și flexibile ce dau contur pleoapelor, denumite gene, pe măsura dorinței voastre, adică lungi și bogate, important este să aflați că există metode simple, naturale de care ați putea ține seama.

Aveți nevoie doar să vă rezervați puțin timp, în fiecare zi, și de câteva produse naturale pe care să le folosiți.

Uleiul de ricin

S-a tot vorbit și scris despre uleiul de ricin. Într-adevăr, lucru dovedit, tratamentul cu un astfel de ulei face genele rezistente și voluminoase. Aplicați-l la baza genelor cu ajutorul unei periuțe de la o mascara mai veche, curățată bine, sau îmbibați un bețișor de urechi cu ulei de ricin procurat de la farmacie. Repetați în fiecare seară și după trei săptămâni veți vedea rezultatele.

Uleiul de migdale dulci

La fel ca cel de ricin, se aplică seara, înainte de culcare, timp de trei săptămâni. Veți obține hidratarea, catifelarea și gene foarte puternice.

Uleiul de măsline

Rapidă și eficace metodă. Îmbibați bețișorul sau periuță de care am vorbit la uleiul de ricin, aplicați pe gene. Perioada tratamentului este aceeași, adică trei săptămâni. Desigur, tot seara, înainte de culcare. Rezultatul? Gene mai închise la culoare și mai lungi.

Cura cu vaselină

Recurgând la acest produs pe care îl veți aplica seara, înainte de a vă culca, de la rădăcină spre vârfuri, genele vor arăta foarte strălucitoare și mai groase. Cura cu vaselină este indicată pentru o perioada de aproximativ 20 de zile.

Cura cu keratină

Este recomandată în special femeilor care au gene rare, deoarece favorizează creșterea, conferindu-le totodată vigoare și lungime. În general, cura cu keratină durează două-trei luni și se rezumă la o capsulă pe zi.

Alimentația

Pentru gene bogate și lungi trebuie să ajutați organismul și din interior. Includeți în dieta zilnică alimente bogate în silicon natural, oligoelement ce stimulează creșterea și rezistența firului de păr. Berea, orezul, măslinele, sparanghelul sau chiar varza sunt aliați de nădejde în acest sens.

Sursa: ele.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md