15:55:38 04.07.2025
Stiri

REȚETĂ // Fursecuri cu fulgi de ciocolată

Reportaj 27.01.2017 13:30 Vizualizări1608
REȚETĂ // Fursecuri cu fulgi de ciocolată sursa: eva.ro

Cel mai simplu și delicios desert. Fursecurile cu ciocolată însoțesc perfect cafeaua de dimineață. Încearcă această rețetă ușor de preparat.

Ingrediente:

1 cană cu unt moale
1 cană cu zahăr alb
1 cană cu zahăr brut pudră
2 ouă
2 lingurițe cu extract de vanilie
3 căni cu făină
1 linguriță cu bicarbonat de sodiu
2 lingurițe cu apă fierbinte
1/2 linguriță cu sare
2 căni cu chipsuri de ciocolată
1 cană cu alune de pădure tocate mărunt

Mod de preparare:

Dificultate: medie · Timp preparare: 1 oră · Nr. porţii: 24

Preîncălzește cuptorul la 175 de grade Celsius. Amestecă untul, zahărul alb și zahărul brun până ce obții o pastă fină.

Bate pe rând câte un ou în compoziția de unt și zahăr, apoi adaugă extractul de vanilie. Dizolvă bicarbonatul de sodiu în apa caldă și adaugă peste compoziție.

Pune făina, chipsurile de ciocolată și alunele. Amestecă bine compoziția, apoi pune cu lingura pe o tavă întinsă, neunsă.

Coace timp de zece minute sau până când fursecurile sunt rumenite pe margini.

Sursa: eva.ro

Autor:
Top stiri

Sondaj
Ce scenariu pare mai realist?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte