20:21:45 19.07.2019
 
Stiri

PROMOȚIE // A ales „PETROM” și a câștigat o mașină

Advertising 30.10.2014 11:32 Vizualizări6230 Autor: Ziarul National
PROMOȚIE // A ales „PETROM” și a câștigat o mașină

Tragere la sorți // Gheorghe Marangoz a devenit câștigătorul unui automobil „Dacia Duster”, marele premiu al campaniei „Petrom îți face vacanța”

Și-a alimentat mașina la una din stațiile „Petrom” și a câștigat un automobil „Dacia Duster”. Este vorba de Gheorghe Marangoz, originar din Ceadâr-Lunga, care a fost plăcut surprins să afle că a câștigat marele premiu al campaniei „Petrom îți face vacanța”.

Tragerea la sorți a avut loc pe 3 octombrie curent, la stația „Petrom” 38, de pe șoseaua Hâncești 130/1. Evenimentul s-a petrecut în prezența reprezentanților mass-media și a zeci de participanți dornici să vadă și să afle rezultatele campaniei.

Peste 500 000 de carduri completate de participanți

Cardurile participante au fost amestecate într-un lototron bine închis, iar sigiliul a fost scos chiar sub privirile celor prezenți la extragere. Cardurile nu au fost atinse de nimeni până la extragere, iar participanții care nu au fost pe loc au avut posibilitatea să urmărească în direct tragerea la sorți. Sub privirile atente și emoțiile câtorva zeci de participanți prezenți la tragerea la sorți, s-a anunțat numele câștigătorului City Break-ului, care conține un voucher turistic în valoare de 700 de euro. Mihail Tărnă, din Chișinău, a fost sunat în direct și anunțat despre premiul câștigat. „Sunt foarte bucuros, dar mai bucuros este fiul meu, Maxim, care aștepta cu nerăbdare și mă tot întreabă acum, dacă într-adevăr am câștigat. Mulțumesc mult, „Petrom”, a răspuns extrem de emoționat câștigătorul.

„Dacia Duster” pleacă în Ceadâr-Lunga

Tensiunea și emoțiile în rândul participanților, dar și al oaspeților prezenți la eveniment a crescut când s-a anunțat extragerea pentru marele premiu, un automobil „Dacia Duster”. Din interiorul stației „Petrom”, tombola s-a transferat afară, chiar în fața automobilului. Cele peste cinci sute de mii de carduri, rezultate din întreaga campanie, au fost amestecate într-un vas, iar participanții prezenți au urmărit cu mare atenție extragerea. Așteptarea a fost mare, iar cardul câștigător a fost extras de o persoană neutră, care nu activează în cadrul companiei „Petrom”. Marele câștigător, Gheorghe Marangoz, de asemenea a fost sunat în direct, iar participanții prezenți nu au plecat până nu au auzit vocea câștigătorului în receptor. Au aplaudat zgomotos și l-au felicitat pe domnul Marangoz. La rândul său, câștigătorul, care nu se aștepta că va da norocul peste el, a spus că este foarte încântat de acest premiu. „Mulțumesc foarte mult, m-ați lăsat fără cuvinte. Mult succes și companiei „Petrom”, a spus Gheorghe Marangoz.

„Important este că am participat”

Unii dintre participanți au spus că au mari emoții și că, pentru a câștiga, trebuie să participi. „Am participat la mai multe tombole, dar încă nu am câștigat niciodată. Am venit aici să văd cum decurge o extragere, văd că este foarte corect și bine. Vedem că sunt tare mulți participanți, dar trebuie doar unul să câștige. Vom participa și pe viitor la tombolele „Petrom”, ne-a spus domnul Grigore, participant la tombolă. Bărbatul a venit la extragere împreună cu prietenii.

Peste 52 de mii de premii

Pentru cele 12 extrageri din cadrul campaniei „Petrom îți face vacanța”, au fost puse în joc peste 52 de mii de premii instant, 60 de invitații la Aqua Park, 12 City Break-uri care conțineau câte un voucher turistic de 700 de euro și marele premiu, un automobil „Dacia Duster”. Campania s-a desfășurat în perioada 8 iulie - 30 septembrie curent și a fost valabilă în toate stațiile „Petrom” din țară. Condiția participării a fost alimentarea în orice stație „Petrom” cu minimum 15 litri de combustibil, achitați în numerar sau 40 de litri, prin intermediul Petrom Card.

„Petrom” va veni în curând cu alte promoții și premii de valoare pentru clienții săi, ne-au asigurat reprezentanții companiei „Petrom”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2019 09:12 Nicolae Negru De la post-comunism la post-plahotniu...

15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md