14:13:14 29.11.2022
Stiri

DOC // Majoritatea PSRM și PD nu mai există: Încă un deputat a părăsit PD

Actualitate 17.06.2020 18:13 Vizualizări2826 Autor: Ziarul National
DOC // Majoritatea PSRM și PD nu mai există: Încă un deputat a părăsit PD Diez


Partidul Democrat (PD) a rămas fără încă un deputat și majoritatea parlamentară formată din socialiști și democrați rămâne cu doar 50 de voturi în Parlament.

Deputata Efrosinia Grețu a depus astăzi un demers pe masa președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi, anunțând-o că pleacă din PD și aderă la grupul parlamentar „Pro Moldova”, condus de Andrian Candu.

„Deputata în Parlamentul Republicii Moldova, aleasă de cetățenii din c.u. 41 Leova, Efrosinia Grețu, nu trădează interesele oamenilor și a ales să fie PRO MOLDOVA. Decizia a luat-o inclusiv după consultări cu echipa locală. Îi urăm bun venit și ne bucurăm să ne revedem în aceeași echipă cu oameni de treabă, interesați în continuarea faptelor bune pentru țară, nu pentru mandatul unui președinte trădător de țară și trai fără lipsuri al unei grupări aciuate la conducerea Republicii Moldova”, se arată într-un comunicat de presă al grupului condus de Candu.

Potrivit observatorilor, odată cu plecarea a încă unui deputat, coaliția PSRM-PD și-a încetat existența, iar în R. Moldova a apărut șansa să fie instaurat un guvern prooccidental.

Menționăm că grupul „Pro Moldova” are deja 14 deputați și este mai mare decât fracțiunea partidului condus de Pavel Filip care a rămas cu 13 legislatori. În total, în ultimele luni au plecat de la democrați 16 deputați, iar doi au aderat la Partidul „Șor”.

Socialiștii și democrații au rămas în prezent cu 50 de voturi în Parlament, însă independentul Alexandru Oleinic a votat la ultimele ședințe împreună cu majoritatea parlamentară.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

28.11.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // E la nave va...

25.11.2022 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia teroristă și a...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Dacă telefonul meu ar putea vorbi, ce ar spune?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md