04:32:22 07.08.2020
 
Stiri

ORIBIL // Cei mai SÂNGEROŞI canibali din istorie. A făcut fursecuri din sângele victimelor

Știri 11.05.2018 20:30 Vizualizări1772 Autor: Ziarul National
ORIBIL // Cei mai SÂNGEROŞI canibali din istorie. A făcut fursecuri din sângele victimelor sursa: adevarul.ro


Canibalismul rămâne una dintre cele mai ciudate şi mai dezgustătoare crime pe care o persoană le poate comite. Dacă pentru anumite culturi această practică era una ritualică, în cazul ucigaşilor canibali care acţionează din proprie iniţiativă macabrul act are în spate abuzuri din copilărie sau diverse alte traume psihice.

Pentru a-şi atinge scopul, înainte de a-şi ucide victimele, multe dintre aceste minţi bolnave s-au folosit de diverse metode de tortură. Iată cinci dintre canibalii care au îngrozit lumea.

Armin Meiwes

De profesie inginer programator, germanul Armin Meiwes, 56 de ani, a devenit cunoscut drept „Maestrul măcelar”, unul dintre cei mai faimoşi canibali din istorie. În 2001, el a postat un anunţ online, în care scria că este în căutarea unui „bărbat tânăr, solid, care vrea să fie mâncat”.

Câteva zile mai târziu, un bărbat s-a arătat interesat de propunerea neamţului. Cei doi s-au întâlnit, iar victima a băut 20 de somnifere şi o jumătate de sticlă de alcool. Meiweis i-a tăiat penisul şi l-a prăjit pentru a-l mânca împreună. În dimineaţa următoare şi-a înjunghiat victima, apoi i-a ciopârţit cadavrul, punând bucăţile în congelator. Ancheta a stabilit că în săptămânile ce au urmat, bărbatul a consumat nu mai puţin de 20 de kg de carne umană.

În 2006, Armin Meiwes a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Issei Sagawa

Îndrăgostit până peste cap de o colegă de facultate în vârstă de 25 de ani, în iunie 1981, Issei Sagawa (acum în vârstă de 69 de ani) a invitat-o pe aceasta să-l viziteze la locuinţa lui din Franţa. A împuşcat-o, însă, în cap, după care a întreţinut raporturi sexuale cu cadavrul.

Timp de trei zile, a mâncat din trupul femeii, motivând ulterior că tot ce şi-a dorit a fost să ştie ce gust are carnea umană, în special cea a unei tinere pe care o iubea. A fost prins într-un parc cu două valize pline cu părţi din trupul femeii, găsit cu afecţiuni psihice şi internat într-un sanatoriu.

A petrecut patru ani într-o unitate de maximă securitate din Franţa, după care a fost deportat în Japonia, ţara de origine, unde a devenit, în 1986, un om liber.

Tamara Samsonova

Cunoscută drept „bunicuţa canibală”, Tamara Samsonova este o femeie în vârstă de 71 de ani din Sankt Petersburg, care a ucis şi a devorat, în decursul a două decenii, cel puţin 11 persoane, printre care şi prietena sa, pe care a sedat-o mai întâi, punându-i somnifere în salată, şi a tranşat-o, cât încă era în viaţă, cu ajutorul unui fierăstrău.

Femeia a ţinut un jurnal în care a descris în detaliu modul în care a acţionat şi faptul că a gătit o parte dintre bucăţile umane.

Karl Denke

Ucigaş în serie şi criminal, prusacul Karl Denke (1860-1924) este vinovat de uciderea a peste 30 de oameni din Germania, prima lui victimă fiind în 1909, o tânără de 25 de ani.

Când a fost arestat, în 1924, poliţiştii au găsit o agendă ce conţinea informaţii despre fiecare persoană măcelărită cu toporul şi mâncată de-a lungul anilor.

S-a sinucis în celulă, la o zi după ce a fost prins.

Leonarda Cianciulli

Din 1939 până în 1940, italianca Leonarda Cianciulli a ucis cu toporul trei femei şi le-a folosit trupurile şi sângele în săpunuri şi în fursecuri. Pe acestea din urmă, le-a servit, mai apoi, vecinilor şi prietenilor care o vizitau.

Fire extrem de superstiţioasă şi obsedată de gândul că odraslele sale sunt în pericol, Cianciulli avea convingerea că doar sacrificiul uman îi va proteja copiii. Pentru crimele sale, femeia a primit 30 de ani de închisoare şi alţi trei, într-un centru de corecţie pentru ucigaşi. A murit în 1970, la 79 de ani, în timp ce îşi ispăşea pedeapsa.

Sursa: adevarul.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

31.07.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Betonul rusesc al al...

27.07.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Duelul Tănase-Boțan:...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md