13:20:32 11.07.2020
 
Stiri

Istoria necunoscută a CÂNEPEI

Știri 05.11.2018 18:02 Vizualizări2417 Autor: Ziarul National


Istoria necunoscută a CÂNEPEI sursa: google.ro

Fermierii americani din anii 1600, care nu creșteau cânepă, erau condamnați la închisoare. În contrast, fermierii americani de astăzi, care încearcă să crească cânepă vor merge la închisoare! Incriminarea creșterii marijuana a părăsit câmpurile noastre, dar nu am rămas fără speranță.

Înțelegerea adevărului despre cânepă acum începe. Pentru a vedea adevărata valoare a acestei plante strălucitoare, trebuie să știm că peste 450.000 de kilograme de semințe și 331 de kilograme de ulei intră în SUA în fiecare an. Vânzarea cu amănuntul, anual de produse pe bază de cânepă, este de peste 350 milioane de dolari.

Cânepa a fost, la un moment dat, la fel de americană că plăcinta cu mere. Prima monedă a fost tipărită pe hârtie de cânepă. Făina de cânepă, uleiul de cânepă, semințele de cânepă și fibrele de cânepă au fost o parte neprețuită a societății americane.

Coloniștii englezi cultivau cânepă în anii 1600 și foloseau fibra plantei pentru frânghie, îmbrăcăminte, lenjerie, covoare chiar și vele. Fără îndoială, semințele de cânepă și uleiul au fost o parte integrantă a dulapului de bucătărie precum și a medicinii. Thomas Jefferson și George Washington de asemenea au cultivat și crescut cânepă.

Din punct de vedere nutrițional, cânepa este un centru de putere, ce conține toți cei 20 de aminoacizi, inclusiv cei nouă, pe care nu îi putem produce și toți acizi grași esențiali, cânepa putând susține cu adevărat viața. Semințele care salvează vieți pot alunga boli de inimă, cancer, diabet, alina durerea de inflamație, ajută la depresie și la tulburările de deficit de atenție. Cânepa are un echilibru perfect de vitamina E, caroten, calciu, magneziu și vitaminele B.

Uleiul de cânepă este o proteină vegetariană bogată, care susține sistemul imunitar și menține toxinele la distanță. Cercetările indică faptul că valoarea nutritivă a cânepei poate ajuta pe oricine care suferă de o boală a sistemului imunitar. Fitonutrienții din cânepă protejează fluxul sanguin, pielea și organele de apariția bolilor.

Cânepa este un inhibator natural al apetitului și poate fi o parte integrantă a oricărui program de pierdere în greutate. Adăugarea câtorva linguri de semințe de cânepă la micul dejun pot reduce poftele alimentare pe tot parcursul zilei. Cânepa oferă, de asemenea, o abundență de energie, ceea ce face ca sala de sport să fie mult mai des vizitată.

Această plantă uimitoare a rezistat de-a lungul timpului și cu siguranță va deveni cea mai utilizată plantă de pe planetă!

Vrea cineva cânepă???

Sursa: secretele.com

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
11.07.2020 10:46 Ziarul National Alecu Reniță // Statalitatea dodonis...

10.07.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Gațcaniada sau cum a...

06.07.2020 09:37 Nicolae Negru Nicolae Negru // Deznodământ rapid sa...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md