O să te lingi pe degete după o porție de ficăței pregătiți în felul acesta
Ingrediente:
o caserolă de ficăței
3 linguri de ciuperci feliate
2 linguri de untură de gâscă sau unt
100 ml vin
1 legătură de pătrunjel
sare
piper
Cum se prepară?
Curăță cu grijă ficățeii, apoi fierbe-i 3-4 minute în apă clocotită, ca să-și lase gustul amar. Apoi scoate-i, taie-i și usucă-i în șervețele de hârtie de bucătărie.
Treci ciupercile sub un jet de apă și lasă-le apoi la scurs într-o strecurătoare.
Pune ficățeii la rumenit în untură, întoarce-i și, după ce și-au schimbat culoarea, adaugă ciupercile.
Toarnă vinul, presară sare și piper și lasă la fiert 10 minute cu capac.
Înainte să-i servești, presară deasupra pătrunjel tocat.
Poftă bună!
Sursa: desprerelatii.net
Cei care vor submina democrația și independența R. Moldova, MONITORIZAȚI în continuare de SUA. „Statele Unite ale Americii sunt cei mai importanți parteneri ai R. Moldova atunci când vorbim de sancțiuni”
„Timpuri pe care nu le-a vrut Dumnezeu”: O expoziție dedicată foametei organizate de sovietici în Basarabia și filmul „Omorâți prin înfometare”, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău
Autoritățile R. Moldova, ajutate de 14 Înalți Consilieri UE în procesul de reforme și de integrare europeană: Jumătate dintre aceștia sunt din România