O să te lingi pe degete după o porție de ficăței pregătiți în felul acesta
Ingrediente:
o caserolă de ficăței
3 linguri de ciuperci feliate
2 linguri de untură de gâscă sau unt
100 ml vin
1 legătură de pătrunjel
sare
piper
Cum se prepară?
Curăță cu grijă ficățeii, apoi fierbe-i 3-4 minute în apă clocotită, ca să-și lase gustul amar. Apoi scoate-i, taie-i și usucă-i în șervețele de hârtie de bucătărie.
Treci ciupercile sub un jet de apă și lasă-le apoi la scurs într-o strecurătoare.
Pune ficățeii la rumenit în untură, întoarce-i și, după ce și-au schimbat culoarea, adaugă ciupercile.
Toarnă vinul, presară sare și piper și lasă la fiert 10 minute cu capac.
Înainte să-i servești, presară deasupra pătrunjel tocat.
Poftă bună!
Sursa: desprerelatii.net
Povestea TRAGICĂ a celor mai cunoscuți cvintupleți din lume: Cele cinci fetițe, separate de familie și expuse ca la grădina zoologică
Moartea misterioasă a geniului Eminescu sau cine a vrut să îl facă nebun?
FOTO // Drumul LUNG al unui test pentru COVID-19, rezultatele căruia sunt gata în cel puțin opt ore: Cum decurge o zi de muncă a angajaților de la laboratorul virusologic al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică