07:12:05 25.09.2018
 
Stiri

Noul bărbat din viața Simonei Halep! Cine este cel ce vrea să-i fure inima sportivei

Sport 11.04.2018 10:04 Vizualizări912 Autor: Ziarul National
Noul bărbat din viața Simonei Halep! Cine este cel ce vrea să-i fure inima sportivei sursa: google.ro

Simona Halep o duce bine și-n plan profesional, unde continuă să conducă în ierarhia WTA, dar se pare că și-n plan personal lucrurile se „mișcă”. Theo Pașa, un tânăr din Constanța, machidon ca și sportiva numărul 1 a României, îi dă „târcoale” tot mai insistent, insinuându-se în anturajul acesteia.

Simona Halep a fost fotografiată toamna trecută în compania lui Radu Marian Barbu, jucător de tenis fără rezultate notabile care a ajuns antrenor. Cei doi au fost atunci surprinși în ipostaze destul de apropiate într-o vacanță în Italia, la Portofino.

Radu Barbu (34 de ani) nu era însă machidon, iar tradiția le interzice să-și aleagă partener de viață din afara etniei lor.

Noul bărbat din viața Simonei Halep!

Stere Halep, tatăl sportivei, a negat vehement că ar fi fost ceva serios între Simona și Radu Barbu. „Dacă stă de vorbă cu cineva, gata, e într-o relaţie… Vorbim doar de o prietenie! Nimic altceva”, a spus Stere Halep.

Cel care vrea să-i fure inima Simonei Halep este un anume Theo Pașa, din Constanța, un tânăr de bani gata, tot machidon.

Theo ar fi urmat cursurile Facultății de Drept și, în ultima vreme, își petrece mult timp în SUA, la Miami. Tânărul s-a afișat de multe ori la cafeneaua Simonei Halep, iar în luna februarie s-a și cazat la hotelul familiei Halep de la Poiana Brașov.

Tânărul a mers la ski, s-a cazat la stabilimentul deținut de familia sportivei, dar n-a ratat ocazia de a se afișa la masă cu tatăl și fratele Simonei Halep.

„Atacul” lui Theo Pașa a continuat la turneele pe care Simona le-a jucat recent în SUA, unde s-a afișat în tribune.

Theo Pașa s-a afișat în tribune la meciurile Simonei Halep

Într-un interviu bunica Simonei Halep a dezvăluit încă de acum doi ani că sportiva a promis că nu va încălca tradiția familiei și va lua de soț tot un reprezentant al comunității aromânilor.

„Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Așa suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: „Maie, nu dau tată de rușine” (n.r. - nu-l fac de rușine pe tata)”, a spus atunci bunica sportivei.

Sursa: libertatea.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.09.2018 09:25 Nicolae Negru O nouă amăgeală: politicieni noi fără...

21.09.2018 11:19 Ziarul National Maria Șleahtițchi // Pe strada Lech K...

21.09.2018 09:27 Nicolae Negru Fantoma lui Filat sau diplopie

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md