03:52:17 18.07.2024
Stiri

Simona Halep, despre despărțirea de antrecor: „Bănuiam decizia și îl înțeleg...”

Sport 15.11.2018 17:02 Vizualizări3463 Autor: Ziarul National


Simona Halep, despre despărțirea de antrecor: „Bănuiam decizia și îl înțeleg...” sursa: click.ro

Simona Halep a avut azi prima apariție în public de la despărțirea de antrenorul Darren Cahill. Ea a mărturisit că nu a fost luată prin surprindere de decizia australianului, dar că nu are, deocamdată, vreo variantă de înlocuire.

Liderul clasamentului mondial WTA a declarat azi că se aștepta ca Darren Cahill să o anunțe că nu va mai prelungi înțelegerea cu ea și că îl înțelege perfect:

„Nu ştiam mai demult, dar bănuiam pentru că am mai avut discuţii. Ştiam că băiatul lui este în an final şi trebuie să meargă la Universitate, ştiam că trebuie să fie alături de familie mai mult. A avut atâţia ani în circuit, am înţeles şi am respectat decizia. Familia întotdeauna este pe primul plan”, a spus Simona Halep.

Ea nu are, deocamdată, nici o variantă de înlocuire: „Până acum nu am vorbit nimic cu nimeni, nu există un plan B. Nu este uşor să îmi aleg din nou un alt antrenor, a fost o perioadă frumoasă cu Darren şi vreau să îi mulţumesc tot ce a făcut pentru mine. Eu cred că o să fie bine în continuare”, a mai declarat Simona Halep.

Prezent la eveniment, Ion Țiriac, cel care s-a aflat în ultimii ani în umbra Simonei, a recunoscut că dacă ar fi fost mai tânăr s-ar fi oferit să fie antrenorul liderului mondial. „Acum e prea târziu şi, oricum, timp de 25 de ani, a fost singura meserie pe care am ştiut-o”, a spus omul de afaceri.

Întrebată dacă ar fi acceptat această propunere, numărul 1 WTA a răspuns imediat şi ferm: „Da, un mare da. Îi mulţumesc pentru asta, este un sprijin foarte mare, foarte important şi îmi dă încredere în acest moment”, a mai spus Simona.

Sursa: click.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md