06:34:26 23.10.2018
 
Stiri

MISTER // A cumpărat un inel de aur dintr-un magazin din Chișinău, dar pe bijuterie apărea mereu o pată cafenie: Ce a întreprins cumpărătoarea

Social 27.09.2018 12:38 Vizualizări3208 Autor: Ziarul National
MISTER // A cumpărat un inel de aur dintr-un magazin din Chișinău, dar pe bijuterie apărea mereu o pată cafenie: Ce a întreprins cumpărătoarea
Poză simbol

O doamnă din Cimișlia și-a cumpărat recent un inel de aur dintr-un magazin din Chișinău, iar la o zi după achiziție pe bijuterie i-a apărut o pată de culoare cafenie.

Femeia a mers la magazin și a solicitat explicații. Aici i-au fost satisfăcute pretențiile consumatoarei, angajații de la magazin executând lucrări de curățare a inelului.

Totuși, pata a reapărut peste câteva zile și cumpărătoarea a mers din nou la magazin cerând fie să-i fie înlocuit inelul, fie să-i fie întorși banii. Consumatoarea și-a descris cazul și în Registrul de reclamații de la magazin.

Pentru că agentul economic nu a mai luat-o în seamă, spunând că femeia încalcă regulile de exploatare a bijuteriei, aceasta a depus plângere la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.

Autoritatea centrală abilitată cu funcții de protecție a consumatorilor a obligat agentul economic să efectueze o exepertiză tehnică, prin care nu a putut fi dovedită vina consumatoarei. Astfel, agentul economic a fost nevoit să-i restitituie cumpărătoarei contravaloarea bijuteriei procurate cu circa 2 000 de lei.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!


Top stiri

Constantin 27.09.2018 15:35

Agentii economici se vor disciplina doar atunci cand vor mai plati pe deasupra si daune morale si penalitati pentru fiecare zi de dupa refuz!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.10.2018 09:09 Nicolae Negru A patra cale sau Ideologia Juche în v...

19.10.2018 08:59 Nicolae Negru Politica urii

18.10.2018 10:02 Ziarul National Gheorghe Erizanu: Erdogan

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md