15:05:31 18.11.2018
 
Stiri

Ministrul care și-a impresionat colegii din Guvern: „M-am lăudat oleacă”

Politică 12.03.2014 17:39 Vizualizări3834 Autor: Stela Mihailovici
Ministrul care și-a impresionat colegii din Guvern: „M-am lăudat oleacă”

Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Valentina Buliga, a prezentat cabinetului de miniștri modificările care se propun a fi făcute la Legea cu privire la indemnizaţiile pentru copii. Inițiativa a venit după ce ministrul a avut o discuție cu un grup de femei nemulțumite de noua lege care va intra în vigoare la 1 aprilie.

Premierul Iurie Leancă a propus ca proiectul de lege să mai fie analizat de membrii Guvernului și să fie votat în ședința de pe 19 martie. De asemenea, s-a propus ca Parlamentul să avizeze modificările în regim de urgență.

Valentina Buliga a acceptat propunerea premierului, dar a anunțat că nu va fi prezentă la viitoarea ședință a Guvernului, iar proiectul va fi prezentat de adjunctul său. „Plec în deplasare în Brazilia”, a precizat Buliga.Membrii cabinetului de miniștri au rămas impresionați după acest anunț. „Oooo…”, au exclamat îndelung colegii de Guvern. „M-am lăudat oleacă”, a adăugat zâmbind ministrul Muncii.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Viorica 12.03.2014 18:02

De fapt ministru Buliga are realizari foarte bune si ar trebui sa ii fie recunoscute meritele nu am inteles de ce toti au inceput sa o atace ziele astea, pare o campanie de denigrare a imaginii avind in vedere ca vin alegerile.

Irina 12.03.2014 18:02

Cred ca p/u orice persoana este necesar un schimb de experienta p/.u a vedea cum evoluiaza lucrurile intr-o regiune sau alata ,mai ales Brazilia care este liderin asistenta sociala pe tot continentul Sud-American

Ina 12.03.2014 18:04

Bine ca a venit cu rectificari la acea lege, nu ca ar fi fost foarte rea legea, poate unii au incercat sa o prezinte cetatenilor in acest mod ca sa o atace cumva pe doamna ministru, dar luarea de atitudine in asemenea cazuri sensibile conteaza in totdeauna, sper ca toata lumea sa fie impacata pina la urma.

Irina 14.03.2014 13:48

Deci, nu pot intelege cum puteti sa o laudati daca a dat cu piciorul in intreaga tara cu legea asta noua. In situatia in care trebuie de rezolvat shi de inlaturat deficientele legii in regum de URGENTA ea pleaca in Brazilia, shi credetima nu conteaza motivul plecarii, fie el unul personal sau profesional.

Cristina 14.03.2014 15:22

Irina, Dna Valentina pleaca in deplasare pe motive de servici, nu din placere. Asa deplasari se organizeaza din timp si trebuiesc conciliate multe lucruri, intrevederi, meetinguri etc, nu e usor sa contramandezi. In Moldova ramane vice ministrul care printre responsabilitatile sale o are si pe aia de a o inlocui pe dna ministru cand e nevoie.

Maria 14.03.2014 20:23

casa arde da baba o piaptana in brazilia ce folos din deplasarile ei, femeia asta nu stie pe ce lume se afla, se catai pe banii pensionarilo, invalizilor si mai nou a indemnizatiilor pt copii

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.11.2018 12:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

16.11.2018 09:21 Nicolae Negru Plahotniuc crede că Europa e proastă?

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md