09:54:20 21.09.2018
 
Stiri

AUDIO // Valentina Buliga le îndeamnă pe mame să SPELE PELINCI

Social 28.03.2014 11:01 Vizualizări2532 Autor: Tatiana Scutaru

Într-o înregistrare care circulă pe rețelele de socializare, ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Valentina Buliga, vorbește cu mai multe femei despre modificările legislative privind indemnizațiile pentru îngrijirea copiilor. Una dintre mămici s-a plâns că plătește mult pentru scutecele pentru copii, iar Buliga i-a sugerat să se întoarcă la practica bunicilor și mamelor noastre.

„Asta e lipsă de responsabilitate! Doar scutecele pentru copii costă 800 de lei pe lună”, i-a spus mama. „Scutece... spălați pelincuțe”, i-a răspuns Buliga. Ministrul nu a comentat, deocamdată, înregistrarea.

Precizăm că mai mulți părinți s-au arătat nemulțumiți de modificările prin care vor primi mai puțini bani pentru îngrijirea copiilor. După mai multe proteste și discuții cu Buliga, Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei a elaborat un proiect prin care se revine la vechea formulă de calculare a indemnizațiilor, proiect care a fost votat ieri în primă lectură în Parlament.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Marcel 28.03.2014 12:49

Pai sa ajuns la un numitor comun in acest sens, Buliga a luat in considerare cerintele mamelor, de ce atita polemica intraiurea pe tema data???

Mihai 28.03.2014 12:53

Daca sincer nu vad mare problema, noi cum am crescut nu cu pelincute? Apropo spun unii medici ca sint si mai sanatoase, mai ales pentru baietei. Oricum e o gluma care trebuie tratata ca atare, apropo este o declaratie in offlline, ceea ce imi spune ca tot acest spectacol a fost bine regizat.

Veronica 28.03.2014 12:55

Sunt si eu mama, dar unele femei chiar aiuresc, doresc carute de mii si conditii de milioane, o data ce iti doresti acest lux, copilul, trebuie sa mai dai si tu din coate ca sa oferi copilului tau un trai decent. Niciodata nu s-a oferit totul de-a gata. Eu personal am 3 copii si muncesc mult si stiu ca cheltuielile sunt mari dar asta e viata.

Vasile 28.03.2014 14:20

Mamele uita ca un copil este responsabilitatea pe care trebuie sa si-o asume parintii dar nu statul. Trebuie sa apreciem faptul ca a fost majorat consedirent indemnizatia unica, datorita lui Buliga.

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md