15:08:53 23.02.2024
Stiri

Ministra Monica Babuc a inspectat inopinat CAMINELE unor universități din R. Moldova. Ce constatări a făcut și ce le-a cerut rectorilor

Social 04.09.2018 11:00 Vizualizări2144 Autor: Ziarul National
Ministra Monica Babuc a inspectat inopinat CAMINELE unor universități din R. Moldova. Ce constatări a făcut și ce le-a cerut rectorilor


Ministrul Educației, Culturii și Cercetării Monica Babuc a inspectat mai multe cămine ale universităților din Chișinău și a constatat că studenții nu au parte de cele mai bune condiții. În acest sens, în cadrul unei întrevederi cu rectorii universităților din R. Moldova, Babuc le-a cerut să redreseze situația.

„Vă felicit cu ocazia începutului noului an academic și vă doresc să aveți parte de performanțe și realizări frumoase. Dar să știți că mai este mult de muncit la capitolul management instituțional și gestionarea corectă a resurselor financiare, iar condițiile precare din unele cămine studențești confirmă acest lucru. Vă rog să vă sesizați și să întreprindeți toate măsurile necesare pentru redresarea situației”, le-a transmis Monica Babuc rectorilor.

Amintim că Monica Babuc a întreprins ieri mai multe vizite inopinate la Căminele nr. 4 și nr. 12 ale Universității de Stat din Moldova, unde sunt cazați studenți de la Facultățile de Jurnalism, Științe Economice, Drept, Istorie și Filosofie, și la Căminul nr. 6 al Universității Pedagogice de Stat ,,Ion Creangă”, unde locuiesc studenți de la Facultățile de Științe ale Educației și Informatică și Istorie și Geografie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md