04:30:45 06.04.2020
 
Stiri

Mesaj de la Bruxelles pentru consilierii lui Dodon: „Uniunea Europeană rămâne susținătorul cetățenilor R. Moldova, în ciuda atacurilor cu știri false”

Politică 24.03.2020 12:14 Vizualizări1275 Autor: Ziarul National
Mesaj de la Bruxelles pentru consilierii lui Dodon: „Uniunea Europeană rămâne susținătorul cetățenilor R. Moldova, în ciuda atacurilor cu știri false”


Președintele Delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE – Moldova și vicepreședintele Partidului Popular European, Siegfried Mureșan, condamnă „fabricarea și promovarea persistentă a știrilor false în R. Moldova cu scopul unic de a discredita un fost prim-ministru și Uniunea Europeană”.

Siegfried Mureșan se referă la publicarea de către Enerst Vardanean, consilierul președintelui Igor Dodon, a unor informații false, preluate ulterior de media afiliată socialiștilor de la Chișinău, despre presupusa solicitare a fostului prim-ministru al Republicii Moldova, Maia Sandu, către Uniunea Europeană de a opri orice export de produse agricole din republica noastră.

CITIȚI și Fabrică de „FAKE NEWS” la Președinție? Șeful Delegației UE, nevoit să DEZMINTĂ un fals lansat de CONSILIERUL lui Dodon: „Este o afirmație dezgustătoare, iar autorii acesteia și cei care o răspândesc încearcă să discrediteze UE”

„Este inacceptabil ca astfel de eforturi să fie depuse pentru atacuri politice motivate sub forma știrilor false, în loc să concentreze toate acțiunile pentru gestionarea actualei crize economice și de sănătate. Fac apel la toate forțele politice din R. Moldova să se abțină de la astfel de metode dezonorante, rog mass-media să contribuie la informarea corectă a cetățenilor și fac apel la societatea civilă să demaște minciunile și campaniile de dezinformare care au drept scop informarea greșită a cetățenilor Republicii Moldova și subminarea eforturilor Uniunii Europene în sprijinul Moldovei.

În ciuda situației complicate pe care toată Europa o parcurge astăzi, Uniunea rămâne un prieten al cetățenilor Republicii Moldova și un partener al întreprinzătorilor și al economiei acesteia. Lucrăm din greu pentru a oferi în continuare tot ajutorul posibil și pentru a sprijini Moldova în timpul epidemiei de COVID19 și dincolo de aceasta”, este mesajul transmis de către președintele Delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE – Moldova și vicepreședintele Partidului Popular European, Siegfried Mureșan.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

V. Turcan 24.03.2020 16:59

Armeanul Vardanean, exprimîndu-mă cu fraza folosită de el, e un ”sexot” și un ciocoi veninos. Sperăm că se va îneca în propriul venin.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md