09:17:50 20.07.2019
 
Stiri

VIDEO // Înveți UȘOR, RAPID și CALITATIV cu www.learning.md

Știri 31.01.2014 11:14 Vizualizări2493 Autor: Tatiana Scutaru

O platformă absolut inovativă a fost lansată recent în R. Moldova. Aceasta vine să acopere un gol mare care există pe piața noastră. Pe www.learning.md poți învăța indiferent de loc, timp și mod. Înveți așa cum îți place ție, după propriul tău ritm. Portalul a fost lansat de compania WebConsulting.md în parteneriat cu compania de consultanță și training AXA Management Consulting.

Portalul este specializat în instruirea la distanță. Având un cont și o parolă, puteți foarte ușor să intrați într-o lume nouă, a cunoașterii rapide, dar calitative. Avantajul acestui site de învățare este că prezintă o alternativă bună pentru metodele tradiționale. Puteți plăti așa cum vă este convenabil: online, prin cărți de credit, trasfer bancar.

De multe ori, o companie care vrea să își instruiască angajații trebuie să cheltuiască o mulțime de resurse, ca să le asigure cursurile necesare creșterii lor profesionale. Sunt costuri de echipament, alimentație, dar și de timp.

„Beneficiile unor cursuri online sunt multiple. În primul rând, costurile sunt mai mici. De exemplu, compania Dow Chemical a redus costurile de instruire de la aproximativ 95 de dolari pentru un participant la doar 11 dolari. Experiența internațională demonstrează că fiecare cursant își va avea propriul său ritm de învățare, fără a urma grupul. Un alt avantaj mare este faptul că oferă un grad mai mare de memorizare”, afirmă Vitalie Popa, vicedirector al AXA Management Consulting.

„Un alt beneficiu este ritmul de învățare. Eu, spre exemplu, învăț mai mult noaptea”, spune zâmbind Dumitru Lungu, directorul Web Consulting. „Iată de ce fiecare cursant poate să își adapteze cursurile așa cum dorește el și să aibă propriul ritm de studiere”, a mai adăugat acesta. În anul 2013, compania a creat trei cursuri: „Vânzări consultative”, „Excelența în deservirea clienților” și „Managementul stresului”. Pe moment, aceastea sunt deja disponibile, iar altele sunt în proces de pregătire.

„Mie îmi place foarte mult această idee, este una foarte bună. Așa vom avea cheltuieli mult mai mici, dar vom obține rezultate frumoase”, crede Mihail Bulicanu, șef de secție instruiri la Casa Națională de Asigurări Sociale.

Cursurile sunt divizate pe module, care conțin exemple practice, teste intermediare și finale, iar la „absolvirea” cursului se oferă şi certificate care acreditează finalizarea cursurilor. Consultații de la AXA pregătesc acum alte cursuri, care vor fi lansate ulterior: „Managementul lucrului în echipă”, „Vânzări active: cum sporim baza de clienți”, „Managementul vânzărilor”, „Negocierea de succes”, „Managementul eficient al timpului”, „Abilități de leadership” și „Managementul performanțelor”.


Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2019 09:12 Nicolae Negru De la post-comunism la post-plahotniu...

15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md